Skip to main content

Review: ETS Tapreining

Tapreinigingsbedrijf

ETS Tapreining

Via een zeer tevreden relatie de naam van Van Dongen Design doorgekregen. Contact opgenomen, met Kees Van Dongen en op korte termijn een afspraak. De passie en vakmanschap die Kees typeren tijdens zijn bezoek om iets goeds te leveren gaven mij direct een gevoel van vertrouwen,

Zijn advies en vakmanschap, om voor ons een nieuwe website te maken met de laatste vindingen op dit gebied.

Zijn product wordt dan ook geheel eigendom van de klant, zonder maandelijks kosten en door ons helemaal te bewerken wat we maar eventueel willen aanpassen in de toekomst. Als hij ons uitlegt dat de smartphone en tablet voortaan erg belangrijk zijn, en met zijn nieuwe techniek de website pagina meteen in zijn geheel te zien is, en een bezoeker van de nieuwe site niet met zijn vingers de site hoeft te vergroten is dat een enorm voordeel wat het gebruiksgemak betreft.

Kees heeft ons na het gereed komen van de site drie uur de tijd genomen en laten zien hoe wij zelf op een eenvoudige manier onze nieuwe site voor 100% zelf kunnen beheren en de resultaten van bezoek kunnen volgen.

Nu de site klaar is binnen de afgesproken tijd, is hij prachtig geworden en de weg naar succes met deze nieuwe site zal zeker zijn vruchten af gaan werpen in het nieuwe jaar!! Daarom wil ik een ieder uitnodigen om naar onze site te kijken en in het bijzonder naar de flitsende plaatsten in Nederland (onderaan) ,een speciaal product van Kees.

Kees nog bedankt voor de prachtige en goed werkende site.

Review:

Klant:

ETS Tapreining

Categorie:

Dienstverlening

Overtuigd?

Neem gerust contact op

* Verplichte velden