• Website laten maken Helmond
   
Webdesign

Webdesign

We maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website.

En dat uw website opvalt ten opzichten van uw concurrentie.
Voordat u van start gaat moeten we zorgen dat u goed bent voorbereid. En daar gaan we natuurlijk bij helpen.


Lees verder >>

Website laten maken Helmond

Wanneer u zich op internet wilt gaan presenteren, is het belangrijk er voor te zorgen dat uw presentatie (lees website) uw boodschap op de juiste manier weergeeft.


Wij zijn gevestigd in Helmond

Dat betekent de juiste uitstraling, de juiste inhoud, goed vindbaar zijn enz.. U krijgt tegenwoordig niet veel tijd van uw bezoekers, ze zijn haastig op zoek naar uw informatie. Dus is het zeer belangrijk dat u, die eerste tien seconden dat men beslist wel of niet op uw wesbite te blijven, uw bedrijf goed presenteert.

We helpen u bij het samenstellen van de navigatiestructuur en het bepalen van klanttypen zodat u uw bezoekers zich begrepen zullen voelen.

Van Dongen Design is specialist in webdesign en zorgt er ook nog voor dat uw website u, uw bedrijf en uw branche uitstraalt!

Kom gerust praten

Wanneer u ons de kans geeft om ons aan u te presenteren of u komt langs voor een vrijblijvende afspraak, zult u merken dat wij met u meedenken en u tijdens deze bespreking al verschillende tips zullen meegeven. Ook als uw website klaar is zullen we klaar staan om u te helpen bij vragen en andere zaken.

Neem dus gerust contact op, wij zijn graag bereid u met u een oriënterend gesprek aan te gaan.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


No Nonsense It

Op aanbeveling van Richard v.d. Elzen ben ik contact gekomen met Kees. Al vanaf de eerste kennismaking is het contact zeer persoonlijk en prettig, Kees neemt de tijd voor je en is oprecht geïnteresseerd.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.