Website maken Helmond

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website laten maken Helmond

Uw partner voor een professionele website
U wilt toch serieus genomen worden op internet?

Wanneer u zich op internet wilt gaan presenteren, is het belangrijk er voor te zorgen dat uw presentatie (lees website) uw boodschap op de juiste manier weergeeft.

Dat betekent de juiste uitstraling, de juiste inhoud, goed vindbaar zijn enz.. U krijgt tegenwoordig niet veel tijd van uw bezoekers, ze zijn haastig op zoek naar uw informatie. Dus is het zeer belangrijk dat u, die eerste tien seconden dat men beslist wel of niet op uw wesbite te blijven, uw bedrijf goed presenteert.

We helpen u bij het samenstellen van de navigatiestructuur en het bepalen van klanttypen zodat u uw bezoekers zich begrepen zullen voelen.

Van Dongen Design is specialist in webdesign en zorgt er ook nog voor dat uw website u, uw bedrijf en uw branche uitstraalt!

Kom gerust praten

Wanneer u ons de kans geeft om ons aan u te presenteren of u komt langs voor een vrijblijvende afspraak, zult u merken dat wij met u meedenken en u tijdens deze bespreking al verschillende tips zullen meegeven. Ook als uw website klaar is zullen we klaar staan om u te helpen bij vragen en andere zaken.

Neem dus gerust contact op, wij zijn graag bereid u met u een oriënterend gesprek aan te gaan.

Klanten spreken

Yoga Jiva

Yoga Jiva

Toen ik besloten had om een eigen yoga studio te openen ben ik op zoek gegaan naar iemand die professioneel in beeld zou kunnen brengen waar Yoga Jiva voor staat.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne