Webdesign EindhovenWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesign Eindhoven

Webdesign is onze specialiteit

Webdesign veruit het belangrijkste onderdeel van uw communicatie

Webdesign is het belangrijkse onderdeel van uw huidige communicatie naar uw klant. Via uw webdesign zult u communiceren met uw bestaande en nieuwe klanten in Eindhoven en omstreken.

Steeds meer bezoekers zijn in steeds minder tijd op internet aan het zoeken naar een geschikte partner voor hun webdesign. En omdat men zo weinig tijd heeft is het voor u van groot belang dat uw middels webdesign laat zien wie u bent, wat u doet, in welke branche u actief bent en dat u betrouwbaar bent. Dit zijn allemaal factoren waarop uw webdesign wordt beoordeeld.

Daarom is het van belang dat uw webdesign opvalt ten opzichte van uw branchegenoten in Eindhoven en omstreken. En dat doet u door een goede, gespecialiseerde webdesigner in te huren. Laten wij u daarin goed kunnen helpen :).

Webdesign begint bij navigatie

Maar laten we even bij het begin beginnen. Voor webdesign is het ook essentieel om direct bij aanvang van het ontwerpproces over uw navigatiestructuur na te denken. We helpen u om de beste structuur te bedenken. Daardoor kunnen zoekmachines uw website straks goed indexeren zodat u goed vindbaar bent in Eindhoven en omstreken.

Om het webdesign voor uw nieuwe website te spreken adviseren we altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek.

Klanten spreken

De Mispelhoef

Ik was op zoek naar iemand die een mooie website kon bouwen voor de Mispelhoef. Ik kwam via Google uit bij Van Dongen Design en maakte een afspraak met Kees. Na het eerste prettige gesprek had ik meteen in de gaten dat Kees zijn vak verstond.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis

    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit

    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding

    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne