• Laat uw website het werk doen


  logo wit brief
  Hoogwaardige websites sinds 1999


  Scroll naar beneden ↓

 • Responsive website

  Een website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten

  Lees verder >

 • Uitgebreide website

  Een uitgebreide website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten met natuurlijk alle functies die u nodig heeft

  Lees verder >

 • Maatwerk website

  Een maatwerk website met ontwerp en functionaliteit op maat

  Lees verder >

 • Lastig kiezen?

  Maak een vrijblijvende adviesafspraak

  Maak een afspraak >

Webdesign EindhovenWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesign Eindhoven

Webdesign is onze specialiteit
 • Home
 • Webdesign Eindhoven

U website is veruit het belangrijkste onderdeel van uw communicatie

Uw website is het belangrijkse onderdeel van uw huidige communicatie naar uw klant. Via uw website zult u communiceren met uw bestaande en nieuwe klanten in Eindhoven en omstreken.

Steeds meer bezoekers zijn in steeds minder tijd op internet aan het zoeken naar een geschikte partner voor hun website. En omdat men zo weinig tijd heeft is het voor u van groot belang dat uw middels website laat zien wie u bent, wat u doet, in welke branche u actief bent en dat u betrouwbaar bent. Dit zijn allemaal factoren waarop uw website wordt beoordeeld.

Daarom is het van belang dat uw website opvalt ten opzichte van uw branchegenoten in Eindhoven en omstreken. En dat doet u door een goede, gespecialiseerde webdesigner in te huren. Laten wij u daarin goed kunnen helpen :).

Webdesign begint bij navigatie

Maar laten we even bij het begin beginnen. Voor uw nieuwe website is het ook essentieel om direct bij aanvang van het ontwerpproces over uw navigatiestructuur na te denken. We helpen u om de beste structuur te bedenken. Daardoor kunnen zoekmachines uw website straks goed indexeren zodat u goed vindbaar bent in Eindhoven en omstreken.

Om het webdesign voor uw nieuwe website te spreken adviseren we altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek.Hoe kunnen we u helpen?
Wat past het best bij uw bedrijf?

Responsive

Website voor alle schermformaten
Geen maandelijkse kosten
Zelf updaten

Lees verder >

Uitgebreid

Website voor alle schermformaten
Uitgebreide functies
Zelf uitbreiden

Lees verder >

Maatwerk

Website volledig op maat gemaakt
Extra functionaliteit
Uitgebreide mogelijkheden

Lees verder > • Saksena Consultant

  I was in search of a web design studio which can capture my imagination and give it a shape of a website. VanDongenDesign gave me exactly that. From the moment of first appointment till the very last details of the website was beautifully captured by Kees.

  Lees verder >

 • Vermo BV

  Super tevreden over ontwerp nieuwe site: Onlangs is onze verouderde website (ook aangemaakt door Van Dongen Design) geheel vernieuwd. Kees vakbekwaam als hij is heeft een prachtige website gebouwd, ondanks het feit deze branche voor Kees vrij onbekend is benadert hij deze zeer professioneel, het contact is prettig en er wordt vakkundig op vragen gereageerd.

  Lees verder >
Wie?

Onze benaderingMaatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd in een professionele website?

Start met een voorsprong en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Doen!

© 1999 - 2018  - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.