Webdesign Helmond

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesign helmond

Webdesign is onze specialiteit
Uw bezoekers bepalen snel of ze op uw site blijven

Uw potentiële klanten hebben tegenwoordig weinig tijd en zoeken naar de juiste partner voor hun product of dienst. Daardoor zal uw website binnen zo'n 8 seconden moeten overtuigen om uw bezoeker te interesseren.

En dat is kort. Dat betekent dat het design van uw website naadloos moet passen bij uw huisstijl, uw branche, uw producten of diensten en zlefs bij uzelf, zodat uw bezoekr het perfecte beeld van u en uw organistaie krijgt.

Ook is het van belang dat uw webdesign opvalt ten opzichte van uw branchegenoten in Helmond en omstreken. En dat doet u door een goede, gespecialiseerde webdesigner in te huren. Laten wij u daarin goed kunnen helpen :).

We zorgen voor
 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSStechnieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet

Klanten spreken

Willems Dental Health BV

Willems Dental Health BV

De zorgbranche is en dus ook voor de Mondzorg gigantisch in beweging en de vergrijzing in Nederland vraagt andere oplossingen. We hadden een partij die dit voor ons verzorgde en een belangrijke pre had omdat hij bekend is in de zorgmarkt.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
 • Doorgedreven vakkennis
  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding
  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne