Skip to main content


Website laten maken Eindhoven.

Website laten maken Eindhoven.

In alle soorten en smaken.

We maken websites

Website laten maken Eindhoven.

Wil je graag een website laten maken in Eindhoven? Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van websites bouwen zorgen dat je snel met een super moderne website aan de slag kunt. We zorgen meteen dat je website goed gevonden wordt en leggen je uit hoe zelf je website hoger te laten scoren. En dat met een prachtig webdesign.

We maken websites

Website laten maken Eindhoven.

Creatief webdesign bureau
sinds 1999

Wil je graag een website laten maken in Eindhoven? Stop dan met zoeken want we staan klaar om je te helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van websites bouwen zorgen dat je snel met een super moderne website aan de slag kunt. We zorgen meteen dat je website goed gevonden wordt en leggen je uit hoe zelf je website hoger te laten scoren.

Betere websites voor het midden- & kleinbedrijf in Eindhoven

Website laten maken Eindhoven

Website laten maken Eindhoven. Van Dongen Design is een fullservice webdesignbureau voor websites bij uitstek voor bedrijven in Eindhoven die op zoek zijn naar een professionele website. We leveren websites en professionele websites aan zzp-ers, kleine- en MKB-bedrijven in Eindhoven, Veldhoven, Best, Son, Nuenen, Geldrop en Valkenswaard.

Ons team is zeer ervaren. Van Dongen Design levert altijd een professionele website met alle diensten die je wenst. Een goede website met prachtig webdesign is doordacht, heeft een passend design en scoort tussen andere websites van concurrenten hoger in de zoekmachines. Een website is niet meer die digitale folder, je website is dé markingtool voor je bedrijf! Zorg dat je website de perfecte weerspiegeling is van je bedrijf. Daarbij is je webdesign ook van groot belang.

Van Dongen Design is een professioneel webdesign bureau actief in regio Eindhoven. Met veel plezier maken we al websites sinds 1999. We gaan graag voor je aan de slag het maken van een website die perfect bij jou, je product en je branche past, zodat alles klopt.

Maak eens een vrijblijvende afspraak en laat je goed adviseren.

Onze Websites.

Website klanten uit Eindhoven die je voorgingen

Je wilt een professionele website laten maken in Eindhoven? Dan willen we je graag helpen. Eindhoven is een bruisende stad vol innovatieve bedrijven die allemaal streven naar online succes. Door samen te werken met ons, kun je een unieke website laten maken  met een prachtig webdesign die perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo ben je verzekerd van een professionele uitstraling en een website die optimaal presteert.

 • Vrijblijvend adviesgesprek

  Vooraf een intakegesprek om te bepalen wat je precies wenst.
 • Uniek ontwerp

  Altijd een uniek ontwerp op maat gemaakt voor je website.
 • Zelf updaten

  Update zelf je website met een eenvoudig systeem.
 • Geen maandelijkse kosten

  Je koopt je website en that's it. Geen verrassingen achteraf, Daar houden wij niet van.
 • Vindbaar op internet

  Een website die goed gevonden wordt in de zoekmachines.
 • Zelf uitbreiden

  Breid zelf je website uit met onbeperkte mogelijkheden.
 • Snelle support

  We staan klaar om te helpen. Ook na de realisatie van je site.

Professioneel en persoonlijk.

Meer dan 400 klanten gingen je voor.

Voor onze online vindbaarheid en het visitekaartje wat we graag willen afgeven met onze site ben ik opzoek gegaan naar een partij waarvan ik verwachte dat die een site kon bouwen zoals ik deze zelf graag zou zien. Dez... >

Uwgevel.nl

Michael Swiers
Website laten maken Eindhoven

Website laten maken Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar een professionele website in Eindhoven, kijken we natuurlijk naar het ontwerp (webdesign), de inhoud maar ook naar de (navagatie)structuur en de vindbaarheid van je website. Alles moet kloppen anders mis je je kans. Daarnaast leggen we je uit hou je zelf je kansen in Google kunt beïnvloeden!

Maak gerust een vrijblijvende adviesafspraak om te weten te komen hoe je het beste kan starten. We vertellen je het graag.

Wat doen we?

 1. Intake gesprek
  We bekijken wat je zoekrt en wilt bereiken
 2. We maken een offerte op maat
  We leggen in detail uit wat de kosten zijn zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 3. We starten met een ontwerp op maat
  We gaan passen bouwen als je tevreden bent over het ontwerp
 4. Website vullen
  We helpen je met het opzetten van de perfect vindbare teksten voor je website en zoeken naar afbeeldingen en video
 5. Website gaat live
  We zorgen dat je alles zelf kan bijwerken en uitbreiden

Overtuigd?

Neem gerust contact op

* Verplichte velden