Reviews

Brus Motors B.V.

Grossier in automotoren en onderdelen

Branche: Handel

Bedrijfsactiviteit: Grossier in automotoren en onderdelen

Via een bekende, waar Kees reeds een website voor had gebouwd, kwamen we uit bij van Dongen Design. Op zijn eigen website staan veel mooie voorbeelden van hoe wij graag onze website wilden hebben. Na het eerste gesprek met Kees was al vrij snel duidelijk dat hij de juiste persoon was om onze nieuwe website te bouwen.

Na een duidelijke uitleg hoe het proces precies ging verlopen hebben we content aangeleverd waar Kees mee kon gaan bouwen. Tussentijds hebben we regelmatig onderling contact gehad over hoe wij het wilden hebben en de visie van Kees hierop. Uiteindelijk heeft hij een schitterende website afgeleverd waar iedereen super tevreden mee is.

We hebben zeer prettig samengewerkt, dat komt voornamelijk omdat hij weet waar hij over praat. Tevens heeft hij veel kennis van zaken en deze kennis is ook up-to-date. Wat ook erg prettig is, is dat Kees zelf contact opneemt met externe partijen om technische hobbels op te lossen. Als hij zelf de oplossing niet heeft zorgt hij ervoor dat hij die krijgt. Hij staat gewoon altijd voor je klaar en denkt goed mee, dit blijft hij doen zelfs nadat de website gerealiseerd en alles afgerond is.

Dirk van Doremalen

Project:
  • Maatwerk website
Opdrachtgever:
  • Brus Motors B.V.
  • Dirk van Doremalen
Uitgevoerde werkaamheden:
  • Webontwerp
  • Webontwikkeling
  • Webhosting

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor!

Kunnen we jou ook blij maken?

Maak een afspraak

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor


Van Dongen Design

Contact

Nu gesloten

Google

google   5.0 star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
gebaseerd op 20 reviews

Nieuws


_

Copyright © 1999 - 2021 Van Dongen Design.
Gebouwd met liefde en cafeïne.