Skip to main content

Review

Het Levensatelier

Psychologische zorg

De uitdaging voor een website bouwer lijkt me hoe “woorden en wensen van de klant” te vertalen naar beeld en techniek die uiteindelijk leiden tot een website die ook uitstraalt wat jij als bedrijf wilt uitstralen.

Daarvoor moet je invoelingsvermogen en de juiste expertise hebben. Bij het bouwen van de website van Het Levensatelier heeft Kees keer op keer bewezen dat zijn kracht daar zit en het resultaat van www.hetlevensatelier.nl mag er zijn.

Dus als je een website wilt die jou bedrijf in de breedste zin van het woord vertegenwoordigd doe dan je verhaal aan Kees en laat hem zijn ding doen. Dan komt het goed!

Hans van de Moosdijk


Omdat wij als Levensatelier in de hulpverlening werken en uitstraling heel belangrijk vinden hebben wij Kees gevraagd om onze stijl door te zetten in een nieuwe website die van deze tijd is.

Mensen moet zich bij ons op hun gemak voelen, vandaar dat wij veel met vrolijke kleuren werken. Vanaf de eerste afspraak met Kees hadden wij er al vertrouwen in dat het goed ging komen. Hij luistert naar je eigen ideeën en geeft heel veel tips die hij heeft opgedaan uit het bouwen van vele andere websites.

Wij werken inmiddels al een aantal jaren samen met Kees dus weten wat hij in huis heeft. Wij vinden onze website echt TOP geworden. Zijn er zelf heel trots op dat we dit samen met Kees hebben kunnen realiseren. We hebben ook alleen nog maar hele goede reacties gehad dus dat zijn alleen maar bevestigingen dat we samen met Kees een super website hebben neergezet!

Mocht je je website willen veranderen of een nieuwe site neerzetten kunnen wij alleen maar zeggen; ga met Van Dongen Webdesign in zee!

Bas Elbers

Klant:

Het Levensatelier

Contactpersoon:

Hans van de Moosdijk / Bas Elbers

Categorie:

Gezondheid

Overtuigd?

Maak die afspraak.