Reviews

Centrum Mondzorg

Mondzorgcentrum

Branche: Gezondheid

Bedrijfsactiviteit: Mondzorgcentrum

De zorgbranche is en dus ook voor de Mondzorg gigantisch in beweging en de vergrijzing in Nederland vraagt andere oplossingen. We hadden een partij die dit voor ons verzorgde en een belangrijke pre had omdat hij bekend is in de zorgmarkt.

We wilden echter vernieuwend zijn onder het motto ilocal hebben wij via internet gezocht op webdesign en kwamen uit bij Van Dongen Design. Zijn website sprak ons aan waaruit het eerste contact is ontstaan. Na ons eerste kennismakingsgesprek zijn onze wensen kenbaar gemaakt en kwam Kees snel met een grafisch voorstel. Geen sinecure omdat wij ervaringsdeskundige zijn en kennis van zaken hebben en open source Joomla CMS een “oude liefde” is.

Als geen ander weten wij dat automatiseringsprojecten kunnen mislukken. Zeker gezien de dagelijkse hectiek die ondernemers kennen en herkennen. Kees snapt dit als geen ander en laat het proces op zijn loop gaan. Maar wel met de vinger aan de pols. De klant bepaalt nu eenmaal het tijdspad.

De oplossing kan er namelijk alleen maar komen door gedegen beeld van de organisatie en markt te verkrijgen en een website te maken die uniek is voor de behoefte van de markt. Kees is de ideale sparringpartner om tot het gewenste resultaat te komen. Regelmatig in de spiegel kijken is dan ook een vereiste. Met een mooi woord bewustwording creëren. Met de modules en componenten van Joomla is nagenoeg alles mogelijk en kan snel in de huidige behoefte maar zeker ook toekomstige behoefte worden voorzien. Het is een geen statisch maar een dynamisch proces en gaan constant op zoek naar (nog) beter.

Het eindresultaat mag er zijn. Een state of the art website met een uitstraling waarvoor je bij concurrerende partijen het 10 tot 20-voudige aan budget kwijt bent. Geen eenheidsworst dus.

Kees zijn creativiteit is zijn passie. Webdesign maar dan met veel meer …… 
Indien u deze referentie te lovend vindt, dan kunt u ons hierover benaderen en zullen wij dit graag persoonlijk toelichten.

Met gepaste trots is onze site www.tandherstel.nl nu live en de eerste reacties zijn al veel belovend. De ontwikkeling van onze nieuwe site www.centrum-mondzorg.nl ligt voor hem op korte termijn in het verschiet.

Kees, dank voor je geduld en persoonlijke aandacht aan ons in dit gehele proces, het eindresultaat is er dan ook naar.

Daag Kees uit en u zult verrast zijn! En dat met DE Brabantse gemoedelijkheid.

John Marcelis

Project:
  • Maatwerk website
Opdrachtgever:
  • Centrum Mondzorg
  • John Marcelis
Uitgevoerde werkaamheden:
  • Webontwerp
  • Webontwikkeling
  • Webhosting
  • Fotografie

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor!

Kunnen we jou ook blij maken?

Maak een afspraak

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor


Van Dongen Design

Contact

Nu gesloten

Google

google   5.0 star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
gebaseerd op 20 reviews

Nieuws


_

Copyright © 1999 - 2021 Van Dongen Design.
Gebouwd met liefde en cafeïne.