Zoekmachineoptimalisatie

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie is een net woord voor het regelen van de vindbaarheid van een website op internet.
Zoekmachineoptimalisatie

Dit is namelijk met een website van Van Dongen Design door u zelf te uit te voeren. Hierdoor kunt u dus zelf zonder kosten te maken de rangschikking binnen de lijsten van de zoekmachines bepalen. En dat is van groot belang voor het succes van uw website. We gaan bij het ontwerp en de bouw van de al rekening houden met de vindbaarheid.

We leggen u na aankoop van een website precies uit hoe u zelf invloed kunt uitoefenen op de vindbaarheid van uw website en daarmee ook op het succes van uw website.

Dus u heeft geen 3e partij nodig die dit voor u moet organiseren.

Regelmaat

Wanneer u echt altijd het beste resultaat wilt bereiken zult u uw website met regelmaat moeten vernieuwen. Dit omdat de zoekmachines het liefst nieuwe resultaten laten zien en omdat uw concurrentie ook niet stil zit. Een website op internet zetten en klaar zijn is er dus niet meer bij. Laat u adviseren door ons. }

Vanwege de drukte leveren wij deze dienst momenteel alleen aan bestaande klanten en bij aankoop van een nieuwe website.

Klanten spreken

De Mispelhoef

De Mispelhoef

Ik was op zoek naar iemand die een mooie website kon bouwen voor de Mispelhoef. Ik kwam via Google uit bij Van Dongen Design en maakte een afspraak met Kees. Na het eerste prettige gesprek had ik meteen in de gaten dat Kees zijn vak verstond.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne