Joy of Yoga

Technisch en visueel uitgebreide website voor één van de meest vooraanstaande yogascholen van Zuid-Nederland.
Klant
Yogastudio Joy of Yoga
Service
Website / Branding / Grafisch design
Jaar
2017

Doelstelling

Joy of Yoga staat voor: Het beoefenen van yoga brengt lichaam en geest in een evenwichtigere staat wat resulteert in een waardevoller en vrediger leven. We hebben de taak gekregen om interactieve communicatie te ontwikkelen die in staat is om de filosofie en attributen van het project precies over te brengen.

Oplossing

Om de technologische persoonlijkheid van Joy of Yoga over te brengen, hebben we een ingetogen en minimalistische beeldtaal ontwikkeld met een focus op functionele functies en rijke inhoud. De website biedt een uitgebreide inhoud over de aangebode vormen van yoga.

Resultaat

De website helpt Joy of Yoga de concurrentie voor te blijven door de belangrijkste voordelen van yoga op een nieuwe manier te communiceren, passend bij de initiatieven en de marketingcommunicatie van Joy of Yoga.
We hebben gekeken naar de uitstraling van de studio om zo de rust en helderheid van de organisatie op de website door te voeren.

Kees van Dongen is een perfectionist. Zowel in kwaliteit als in klanttevredenheid. Dat houdt in dat hij pas tevreden is als de klant 100 % tevreden is. En zelfs dáárna schaaft hij nog bij, zet puntjes op de i, en denkt nog verder na over de perfectionering van zijn product / en de vindbaarheid van mijn website.

Ook bij eventuele vragen of problemen reageert hij direct, snel en handelt adequaat. Een geweldige designer, denkt altijd net even anders. Ik ben ongelooflijk blij met mijn website en de prettige manier waarop dit tot stand is gekomen.

Marion Philippo
Joy of Yoga
Deurne

Klaar om te starten?

Nog niet zeker? Vragen?       F.A.Q. →

© 1999 - 2019    vinger   logo wit goud z p
Gebouwd met liefde en cafeïne, beste weergave in Safari
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.