Joy of Yoga

Technisch en visueel uitgebreide website voor één van de meest vooraanstaande yogascholen van Zuid-Nederland.
Klant
Yogastudio Joy of Yoga
Service
Website / Branding / Grafisch design
Jaar
2017

Doelstelling

Joy of Yoga staat voor: Het beoefenen van yoga brengt lichaam en geest in een evenwichtigere staat wat resulteert in een waardevoller en vrediger leven. We hebben de taak gekregen om interactieve communicatie te ontwikkelen die in staat is om de filosofie en attributen van het project precies over te brengen.

Oplossing

Om de technologische persoonlijkheid van Joy of Yoga over te brengen, hebben we een ingetogen en minimalistische beeldtaal ontwikkeld met een focus op functionele functies en rijke inhoud. De website biedt een uitgebreide inhoud over de aangebode vormen van yoga.

Resultaat

De website helpt Joy of Yoga de concurrentie voor te blijven door de belangrijkste voordelen van yoga op een nieuwe manier te communiceren, passend bij de initiatieven en de marketingcommunicatie van Joy of Yoga.
We hebben gekeken naar de uitstraling van de studio om zo de rust en helderheid van de organisatie op de website door te voeren.

Kees van Dongen is een perfectionist. Zowel in kwaliteit als in klanttevredenheid. Dat houdt in dat hij pas tevreden is als de klant 100 % tevreden is. En zelfs dáárna schaaft hij nog bij, zet puntjes op de i, en denkt nog verder na over de perfectionering van zijn product / en de vindbaarheid mijn website.

Ook bij eventuele vragen of problemen reageert hij direct, snel en handelt adequaat. Een geweldige designer, denkt altijd net even anders. Ik ben ongelooflijk blij met mijn website en de prettige manier waarop dit tot stand is gekomen.

Marion Philippo
Joy of Yoga
Deurne

Geïnteresseerd in een professionele website?

Start met een voorsprong en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Doen!

© 1999 - 2018  - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari
Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.