Webdsite Ontwerp

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website ontwerp

Het ontwerp van uw website is misschien wel het belangrijkste van uw hele website.
Website ontwerp

Dit komt omdat men maar ongeveer 10 seconden de tijd neemt om je website te beoordelen. Hoelang doet u er over wanneer u een nieuwe website bezoekt? Waarschijnlijk hebt u het nog sneller gezien.

Ook de navigatiestructuur is van groot belang omdat men na een succesvolle landing meteen (indien gewenst) de juiste knoppen moet kunnen aanklikken.

Het bedenken van het ontwerp en de structuur vergen dus heel veel aandacht.

Ontwerp zal kloppend moeten zijn
Daarom zal het ontwerp goed en doordacht moeten worden opgezet. En laten wij daar nou net expert in zijn ;-). Kom eens praten en bepaal samen met ons wat voor u het beste is. U zult zien dat er nog heel wat interessante zaken zullen zijn om uw website nog beter tussen uw concurrenten naar voren te laten komen.

Klanten spreken

Vermo BV

Vermo BV

Super tevreden over ontwerp nieuwe site: Onlangs is onze verouderde website (ook aangemaakt door Van Dongen Design) geheel vernieuwd. Kees vakbekwaam als hij is heeft een prachtige website gebouwd, ondanks het feit deze branche voor Kees vrij onbekend is benadert hij deze zeer professioneel, het contact is prettig en er wordt vakkundig op vragen gereageerd.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne