Website maken

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website maken

Laat uw website maken door een professional, die ook klaar staat na uw aankoop
Website maken

Voor het maken van een website zien wij u graag tegemoet. Wij starten doorgaans eerst met een inventarisatiegesprek om zo tot het precieze doel te komen. Vandaar uit gaan we een structuur ontwerpen waar we daadwerkelijk ook uw website mee kunnen gaan maken. Deze structuur is van groot belang omdat we je website vanuit de bezoeker willen bedenken.

We starten eerst met het ontwerp om vervolgens de site echt te gaan bouwen. Tijdens het bouwproces kunt u meekijken.

Vindbaarheid

Na het live gaan van uw website zijn wij nog niet klaar. Op de achtergrond gaan we verschillende zaken regelen om uw website ook goed vindbaar te laten worden. Want een website die niet vindbaar is, is geen website.

We kijken met u samen waarop u allemaal gevonden wilt worden en zorgen dat uw webite deze content bevat. Tevens geven we u de tools om zelf invloed uit te oefenen op de rangschikking binnen de zoekmachines.

Wij zorgen voor:
 • Professionele uitstraling

  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken

  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSStechnieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines

  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten

  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)

  Meer bezoekers betekent meer omzet

Klanten spreken

Hans van Nunen - Houten vloeren

Hans van Nunen - Houten vloeren

Dit was de derde keer in 14 jaar dat Kees voor ons een website gemaakt heeft en het wordt steeds mooier! Kees heeft gevoel voor stijl en is zeer visueel ingesteld. Dat zijn dingen die steeds belangrijker worden op de websites van tegenwoordig. Mensen willen geen hele lappen tekst meer, ze willen geprikkeld worden en dat begrijpt Kees als geen ander.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
 • Doorgedreven vakkennis
  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding
  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne