Website makenWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website maken

Laat uw website maken door een professional, die ook klaar staat na uw aankoop

Website maken

Voor het maken van een website zien wij u graag tegemoet. Wij starten doorgaans eerst met een inventarisatiegesprek om zo tot het precieze doel te komen. Vandaar uit gaan we een structuur ontwerpen waar we daadwerkelijk ook uw website mee kunnen gaan maken. Deze structuur is van groot belang omdat we je website vanuit de bezoeker willen bedenken.

We starten eerst met het ontwerp om vervolgens de site echt te gaan bouwen. Tijdens het bouwproces kunt u meekijken.

Vindbaarheid

Na het live gaan van uw website zijn wij nog niet klaar. Op de achtergrond gaan we verschillende zaken regelen om uw website ook goed vindbaar te laten worden. Want een website die niet vindbaar is, is geen website.

We kijken met u samen waarop u allemaal gevonden wilt worden en zorgen dat uw webite deze content bevat. Tevens geven we u de tools om zelf invloed uit te oefenen op de rangschikking binnen de zoekmachines.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

ATI MaxiMate

Hoe je de voorkant van een website moet aanpakken – van brand promise en het genereren van content tot het aansturen van copywriters en art producenten e.d. – dat wist ik wel.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne