Website maken DeurneWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website laten maken Deurne

We zitten vlakbij :)

Uw bedrijf in Deurne goed vertegenwoordigd op internet

Een website voor uw bedrijf in Deurne? We hebben al voor verschillende collega's van u een website mogen maken. Bekijk ons portfolio en zie daar enkele voorbeelden of kijk op deze pagina voor enkele bedrijven uit Deurne.

Wanneer u zich goed op internet wilt presenteren is het van groot belang u eerst goed voor te bereiden op wat u werkelijk op internet wilt presenteren. Het is erg belangrijk om dit vooraf te doen omdat de zoekmachines dit zullen opnemen als basis voor uw verdere toekomst op het internet.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

No Nonsense It

Op aanbeveling van Richard v.d. Elzen ben ik contact gekomen met Kees. Al vanaf de eerste kennismaking is het contact zeer persoonlijk en prettig, Kees neemt de tijd voor je en is oprecht geïnteresseerd.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne