Website laten maken

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website laten maken

U wilt toch een website laten maken, die ook goed gevonden wordt? Want anders heeft een website weinig nut.
Wewbsite laten maken

Voor een website bent u op de juiste plek belandt. Met onze ervaring op internet sinds 1999 kunnen wij u alles vertellen over een succesvolle website. Daarbij komen wel wat belangrijke zaken om de hoek kijken, zoals een heldere navigatiestructuur, goed geschreven pagina's, een volgens de standaarden gebouwde website alsmede bedacht vanuit uw bezoekers.

We bespreken dit graag met u, maak dus gerust een vrijblijvende afspraak. U bent tot niets verplicht.

Vindbaarheid

Ook voor de vindbaarheid van uw website helpen wij u graag op weg. U leest het goed: "Op weg" want wij leren u hoe u dat zelf zonder extra kosten te maken kunt realiseren. U bepaalt zelf uw rangschikking in de zoekmachines.

Klanten spreken

MD squared

MD squared

„Klein aber fein  - Kees’ Webdesign-Schmiede in Helmond bei Eindhoven. Für den Webauftritt meines Start-Ups habe ich etwas Besonderes gesucht und bei Van Dongen Design gefunden. 

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne