Website bouwen EindhovenWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website laten bouwen Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel webdesignbureau in de omgeving Eindhoven zien wij u graag tegemoet voor een vrijblijvend gesprek.

Webdesign in Eindhoven

In dit gesprek zullen we laten zien dat er met meer rekening gehouden moet worden dan alleen uw teksten en afbeeldingen.

Denkt u bijvoorbeeld maar aan de navigatiestructuur (die van groot belang is voor uw bezoekers maar ook voor de zoekmachines), de verschillende klanttypen die uw site zullen gaan bezoeken, de vindbaarheid van uw pagina's (dit dient vooraf te worden bepaald en niet achteraf) en hoe u uw website (met name ook voor de zoekmachines) up-to-date gaat houden.

Dit zijn allemaal aspecten die we vooraf moeten bespreken om te zorgen dat uw website goed gevonden wordt. In het gesprek krijgt u al enkele tips waarmee u al aan de slag kunt.

Ervaring

We hebben ervaring op het internet vanaf 1999. We zullen u graag adviseren hoe u moet starten met een succesvolle website op internet. Want een slechte website kan uw bedrijf alleen maar schade toe brengen terwijl een goede website al snel binnen een half jaar is terug verdient, en dan hebben we het nog niet eens over wat het daarna voor u zal gaan opleveren. We hebben al verschillende websites gebouwd voor bedrijven uit Eindhoven. In het portfolio vindt u enkele voorbeelden.

Maak dus eens een vrijblijvende afspraak. We zitten vlakbij.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet

Klanten spreken

MD squared

„Klein aber fein  - Kees’ Webdesign-Schmiede in Helmond bei Eindhoven. Für den Webauftritt meines Start-Ups habe ich etwas Besonderes gesucht und bei Van Dongen Design gefunden. 

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne