• Website laten bouwen Eindhoven
   
Webdesign

Webdesign

We maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website.

En dat uw website opvalt ten opzichten van uw concurrentie.
Voordat u van start gaat moeten we zorgen dat u goed bent voorbereid. En daar gaan we natuurlijk bij helpen.


Lees verder >>

Website laten bouwen Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel webdesignbureau in de omgeving Eindhoven zien wij u graag tegemoet voor een vrijblijvend gesprek.


Webdesign in Eindhoven

In dit gesprek zullen we laten zien dat er met meer rekening gehouden moet worden dan alleen uw teksten en afbeeldingen.

Denkt u bijvoorbeeld maar aan de navigatiestructuur (die van groot belang is voor uw bezoekers maar ook voor de zoekmachines), de verschillende klanttypen die uw site zullen gaan bezoeken, de vindbaarheid van uw pagina's (dit dient vooraf te worden bepaald en niet achteraf) en hoe u uw website (met name ook voor de zoekmachines) up-to-date gaat houden.

Dit zijn allemaal aspecten die we vooraf moeten bespreken om te zorgen dat uw website goed gevonden wordt. In het gesprek krijgt u al enkele tips waarmee u al aan de slag kunt.

Ervaring

We hebben ervaring op het internet vanaf 1999. We zullen u graag adviseren hoe u moet starten met een succesvolle website op internet. Want een slechte website kan uw bedrijf alleen maar schade toe brengen terwijl een goede website al snel binnen een half jaar is terug verdient, en dan hebben we het nog niet eens over wat het daarna voor u zal gaan opleveren. We hebben al verschillende websites gebouwd voor bedrijven uit Eindhoven. In het portfolio vindt u enkele voorbeelden.

Maak dus eens een vrijblijvende afspraak. We zitten vlakbij. 

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


No Nonsense It

Op aanbeveling van Richard v.d. Elzen ben ik contact gekomen met Kees. Al vanaf de eerste kennismaking is het contact zeer persoonlijk en prettig, Kees neemt de tijd voor je en is oprecht geïnteresseerd.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.