Website laten bouwenWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Website laten bouwen

Wilt u een professionele website laten maken? Wij hebben sinds 1999 ervaring in het maken van mooie en vindbare websites!

Website laten bouwen

U wilt een website laten bouwen? Dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn expert in het ontwerpen en ontwikkelen van website, we hebben ervaring sinds 1999. Kijk hier maar eens naar enkele voorbeelden.

Goed van start gaan

Het is verstandig dat u goed van start gaat. Dat wil zeggen dat uw website geschikt moet zijn voor een goede vindbaarheid en dat u dat zelf kunt beheren. Wij helpen u hierbij.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

The Metal Trader

Ik was op zoek naar een behoorlijke complexe website en wist dat dit maatwerk zou worden. Als snel ben ik via Google bij Van Dongen Design uitgekomen. Die stond bovenaan dus weet hoe je gevonden moet worden.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne