• Webdeveloper
   

Webdevelopment

Wij ontwikkelen ook modules en functionaliteiten voor het internet en voor uw website.


Webdevelopment

Van Dongen Design maakt websites op maat. Hierbij worden websites met de hand gemaakt en in code geschreven. Dat houdt in dat we fouten snel kunnen ontdekken en repareren. Veel webdesigners gebruiken programma's om een website te maken. Deze programma's zetten de "look" om in code. Wanneer dit fout gaat (en dit gebeurt nogal eens) en men kan geen code lezen of schrijven, kan een webdesingner de fout niet vinden en repareren.

Het is daarom belangrijk voor de duurzaamheid van uw website om een webdesigner te vinden die gedegen vakkenis bezit. We hebben die kennis.

Webapps

Wanneer u uitbreidingen wilt realiseren kunt u gerust met ons contact opnemen. Wij kunnen uw wensen dan vertalen in modules of op maat gemaakte uitbreidingen. Voor webapps (zogneaamde apps die op internet draaien) kun je ook een beroep doen op Van Dongen Design. Wij maken webapps op maat voor alle mobiele apparaten. Zeker voor de toekomst een idee om hier rekening mee te houden.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


Hannah Cuppen

Als auteur, therapeut en trainer was ik op zoek naar iemand die voor mij een website kon maken die uitstraalt wie ik ben en wat ik doe. Ik wist meteen dat Kees daar de aangewezen persoon voor was aangezien ik hem persoonlijk al kende.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.