WebdevelopmentWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdevelopment

Wij ontwikkelen ook modules en functionaliteiten voor het internet en voor uw website.

Webontwikkeling

Van Dongen Design maakt websites op maat. Hierbij worden websites met de hand gemaakt en in code geschreven. Dat houdt in dat we fouten snel kunnen ontdekken en repareren. Veel webdesigners gebruiken programma's om een website te maken. Deze programma's zetten de "look" om in code. Wanneer dit fout gaat (en dit gebeurt nogal eens) en men kan geen code lezen of schrijven, kan een webdesingner de fout niet vinden en repareren.

Het is daarom belangrijk voor de duurzaamheid van uw website om een webdesigner te vinden die gedegen vakkenis bezit. We hebben die kennis.

Webapps

Wanneer u uitbreidingen wilt realiseren kunt u gerust met ons contact opnemen. Wij kunnen uw wensen dan vertalen in modules of op maat gemaakte uitbreidingen. Voor webapps (zogneaamde apps die op internet draaien) kun je ook een beroep doen op Van Dongen Design.

Wij maken webapps op maat voor alle mobiele apparaten. Zeker voor de toekomst een idee om hier rekening mee te houden.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

ETS Tapreiniging

Via een zeer tevreden relatie de naam van Van Dongen Design doorgekregen. Contact opgenomen, met Kees Van Dongen en op korte termijn een afspraak. De passie en vakmanschap die Kees typeren tijdens zijn bezoek om iets goeds te leveren gaven mij direct een gevoel van vertrouwen,

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne