Webdevelopment

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdevelopment

Wij ontwikkelen ook modules en functionaliteiten voor het internet en voor uw website.
Webdevelopment

Van Dongen Design maakt websites op maat. Hierbij worden websites met de hand gemaakt en in code geschreven. Dat houdt in dat we fouten snel kunnen ontdekken en repareren. Veel webdesigners gebruiken programma's om een website te maken. Deze programma's zetten de "look" om in code. Wanneer dit fout gaat (en dit gebeurt nogal eens) en men kan geen code lezen of schrijven, kan een webdesingner de fout niet vinden en repareren.

Het is daarom belangrijk voor de duurzaamheid van uw website om een webdesigner te vinden die gedegen vakkenis bezit. We hebben die kennis.

Webapps

Wanneer u uitbreidingen wilt realiseren kunt u gerust met ons contact opnemen. Wij kunnen uw wensen dan vertalen in modules of op maat gemaakte uitbreidingen. Voor webapps (zogneaamde apps die op internet draaien) kun je ook een beroep doen op Van Dongen Design.

Wij maken webapps op maat voor alle mobiele apparaten. Zeker voor de toekomst een idee om hier rekening mee te houden.

Klanten spreken

Basisschool Silvester Bernadette

Basisschool Silvester Bernadette

We zijn begin dit schooljaar de samenwerking met Kees aan gegaan om een nieuwe site voor onze school te ontwikkelen. Ons schoolmotto Samen scholen is daarvoor een belangrijk uitgangspunt geweest.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne