WebdesignerWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesigner

U bent op zoek naar een webdesigner? Perfect, dan zit u goed, we zijn specialist in webdesign

Webdesigner

Van Dongen Design bestaat al sinds het jaar 1999, we draaien al een tijdje mee. Daardoor weten we hoe belangrijk het is dat we vooraf en na de voltooing van uw website, u volledig ondersteunen bij het bedenken van een goede navigatiestructuur, inhoud en vindbaarheid. In de zoekmachinewereld is er nl. in de loop der jaren veel veranderd. Daar gaan we u graag uitleg over geven. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek en stel al uw vragen.

Maatwerk

We bouwen alle website volledig op maat. Elke website die we maken wordt vanaf de start volledig opnieuw bedacht, ontwerpen en opgebouwd. Uw website moet tenslotte uniek zijn. Daarom is het van groot belang dat we hievoor eerst samen een goed uitgewerkt plan bedenken alvorens met de bouw te starten.

Huisstijl

Voor huisstijlen kunt u ook bij ons terecht. We leggen dit wel voor aan een huisstijlspecialist. Die kijkt met u naar uw wensen en zal een ontwerp op maat voor u maken.

Neem gerust contact op om uw ideeën te bespreken.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

Schiebroek Energie(k) in Daken

Ik heb Kees van Dongen van Van Dongen Design gevraagd onze nieuwe website te bouwen. Dit heb ik gedaan omdat ik binnen mijn netwerk heel veel goede berichten over hem had gehoord.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne