Webdesigner

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesigner

U bent op zoek naar een webdesigner? Perfect, dan zit u goed, we zijn specialist in webdesign
Webdesigner
Van Dongen Design bestaat al sinds het jaar 1999, we draaien al een tijdje mee. Daardoor weten we hoe belangrijk het is dat we vooraf en na de voltooing van uw website, u volledig ondersteunen bij het bedenken van een goede navigatiestructuur, inhoud en vindbaarheid. In de zoekmachinewereld is er nl. in de loop der jaren veel veranderd. Daar gaan we u graag uitleg over geven. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek en stel al uw vragen.
Maatwerk
We bouwen alle website volledig op maat. Elke website die we maken wordt vanaf de start volledig opnieuw bedacht, ontwerpen en opgebouwd. Uw website moet tenslotte uniek zijn. Daarom is het van groot belang dat we hievoor eerst samen een goed uitgewerkt plan bedenken alvorens met de bouw te starten.
Huisstijl

Voor huisstijlen kunt u ook bij ons terecht. We leggen dit wel voor aan een huisstijlspecialist. Die kijkt met u naar uw wensen en zal een ontwerp op maat voor u maken.

Neem gerust contact op om uw ideeën te bespreken.

Klanten spreken

Opmaatslapen

Opmaatslapen

Bij het 1e gesprek zag ik al snel een vakman. Een aangename man om mee te werken. Hij heeft passie voor zijn werk.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne