• Webdesigner
   

Webdesigner

U bent op zoek naar een webdesigner? Perfect, dan zit u goed, we zijn specialist in webdesign


Webdesigner

Van Dongen Design bestaat al sinds het jaar 1999, we draaien al een tijdje mee. Daardoor weten we hoe belangrijk het is dat we vooraf en na de voltooing van uw website, u volledig ondersteunen bij het bedenken van een goede navigatiestructuur, inhoud en vindbaarheid. In de zoekmachinewereld is er nl. in de loop der jaren veel veranderd. Daar gaan we u graag uitleg over geven. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek en stel al uw vragen.

Maatwerk

We bouwen alle website volledig op maat. Elke website die we maken wordt vanaf de start volledig opnieuw bedacht, ontwerpen en opgebouwd. Uw website moet tenslotte uniek zijn. Daarom is het van groot belang dat we hievoor eerst samen een goed uitgewerkt plan bedenken alvorens met de bouw te starten.

Huisstijl

Voor huisstijlen kunt u ook bij ons terecht. We leggen dit wel voor aan een huisstijlspecialist. Die kijkt met u naar uw wensen en zal een ontwerp op maat voor u maken. Neem gerust contact op om uw ideeën te bespreken.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


Willems Dental Health BV

De zorgbranche is en dus ook voor de Mondzorg gigantisch in beweging en de vergrijzing in Nederland vraagt andere oplossingen. We hadden een partij die dit voor ons verzorgde en een belangrijke pre had omdat hij bekend is in de zorgmarkt.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.