WebesignbureauWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesignbureau

Voor een nieuwe website gaat u naar een webdesignbureau

Puur websites bouwen

Een webdesginbureau, zoals wij, is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. We doen niets anders. Een website bouwen is dus een specifiek vak.

Dit vak bevat op zich al weer een aantal verschillende onderdelen zoals webontwerp, template-ontwikkeling en webontwikkeling. Daar hebben we onze handen vol aan.

Wanneer een reclamebureau naast het makelen en leveren van uw reclamemateriaal ook wel even snel een website kan maken, moet u opletten. Uw website is de belangrijkste spil in uw marketing en verdient heel veel aandacht.

We geloven, als specialist in webdesign, dat u meer succes behaalt met een kwalitatief hoogstaande website.

Iedereen z'n specialiteit

Daarom geloven we niet zo in een bureau dat alles kan. Je kunt nu eenmaal geen specialist zijn in allerlei takken van reclame. Kom dus gerust met ons in gesprek. U zult zien dat we voor u precies en website op maat kunnen maken, die helemaal bij u, uw branche en uw product past.

Want dat is waar uw potentiële klant naar op zoek is.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

ETS Tapreiniging

Via een zeer tevreden relatie de naam van Van Dongen Design doorgekregen. Contact opgenomen, met Kees Van Dongen en op korte termijn een afspraak. De passie en vakmanschap die Kees typeren tijdens zijn bezoek om iets goeds te leveren gaven mij direct een gevoel van vertrouwen,

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne