Webontwikkeling

We ontwikkelen al websites sinds 1999. Door onze ervaring kunnen we je snel van een perfect passende website voorzien. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Webontwikkeling. Je bent op zoek naar een nieuwe website? Maar wat voor soort website heb je nodig? We ontwikkelen je website helemaal op maat. Dus laat ons je wensen weten, op basis van jouw informatie maken een offerte en een plan op maat.

We ontwikkelen modules en functionaliteiten voor het internet en voor je website

Webontwikkeling. Van Dongen Design maakt websites op maat. Hierbij worden websites met de hand gemaakt en in code geschreven. Dat houdt in dat we fouten snel kunnen ontdekken en repareren.

Veel webdesigners gebruiken programma's om een website te maken. Deze programma's zetten de "look" om in code. Wanneer dit fout gaat (en dit gebeurt nogal eens) en men kan geen code lezen of schrijven, kan een webdesigner de fout niet gemakkelijk vinden en/of repareren.

Laat het bouwen van je website dus over aan een specialist!

knop kees

Uitgelicht

Praktijk Imala

Vanaf het intakegesprek had Kees een eerlijke, open en duidelijke houding gehad. Dit creëerde vertrouwen en een goed gevoel om tot samenwerking te komen.  Het was tevens een belangrijk aspect om een professionele website tot leven te brengen. Bij al mijn vragen ...

Krachtig webdesign

  • We helpen je met de structuur en de inhoud van je website en webdesign

  • Altijd een unieke, professionele website, altijd een ontwerp (webdesign) op maat

  • Zelf de vindbaarheid van je website verbeteren

  • We helpen je snel met je vragen, ook na je aankoop
knop kees

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor!

Kunnen we jou ook blij maken?

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor

Wat klanten schrijven

Wat kun je verwachten?