Een goed vindbare website

We maken al websites sinds 1999. Door onze ervaring kunnen we je snel van een perfect passende website voorzien. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Slecht gevonden is zonde

En dan heb je een nieuwe website! En dan? Stel dat je website niet goed gevonden wordt? Dan zal je investering weggegooid zijn.

Daarom houden we in de beginfase hier al rekening mee. Bij de bepaling van de structuur en inhoud gaan we er al vanuit dat je goed gevonden dient te worden. Een goed vindbare website moet aan veel eisen voldoen. De zoekmachines hanteren regels waaraan we ons moeten houden. Gelukkig maken we al vanaf 1999 websites en weten we heel goed hoe we aan die regels moeten voldoen.

We zullen je deze regels meegeven zodat je zelfs zelf zonder investering invloed hebt op de rangschikking van je website in de zoekmachines.

knop kees

Uitgelicht

Joy of Yoga Deurne

Kees van Dongen is een perfectionist. Zowel in kwaliteit als in klanttevredenheid. Dat houdt in dat hij pas tevreden is als de klant 100 % tevreden is. En zelfs dáárna schaaft hij nog bij, zet puntjes op de i, en denkt nog verder na over de perfectionering van zijn product / en de vindbaarheid v...

Krachtig webdesign

  • We helpen je met de structuur en de inhoud van je website en webdesign

  • Altijd een unieke, professionele website, altijd een ontwerp (webdesign) op maat

  • Zelf de vindbaarheid van je website verbeteren

  • We helpen je snel met je vragen, ook na je aankoop
knop kees

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor!

Kunnen we jou ook blij maken?

Onze klanten blij maken, daar doen we het voor

Wat klanten schrijven

Wat kun je verwachten?