Webdesign Ontwerp

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesign Ontwerp

Het ontwerp van uw website is misschien wel het belangrijkste van uw hele website.
Website ontwerp

Dit komt omdat men maar ongeveer 10 seconden de tijd neemt om uw website te beoordelen. Hoelang duurt het voordat u beslist om op een website te blijven? Waarschijnlijk hebt u het nog sneller gezien.

Ook niet onbelangrijk is de structuur van uw website. Dit is een onderdeel van het ontwerp. Wij helpen met het bedenken ervan en zorgen dat het vanuit de bezoeker wordt bedacht zodat de bezoeker zich herkent.

Ontwerp zal kloppend moeten zijn
Daarom zal het ontwerp goed en doordacht moeten worden opgezet. En laten wij daar nou net expert in zijn ;-). Kom eens praten en bepaal samen met ons wat voor u het beste is. U zult zien dat er nog heel wat interessante zaken zullen zijn om uw website nog beter tussen uw concurrenten naar voren te laten komen.

Klanten spreken

Hans van Nunen - Houten vloeren

Hans van Nunen - Houten vloeren

Dit was de derde keer in 14 jaar dat Kees voor ons een website gemaakt heeft en het wordt steeds mooier! Kees heeft gevoel voor stijl en is zeer visueel ingesteld. Dat zijn dingen die steeds belangrijker worden op de websites van tegenwoordig. Mensen willen geen hele lappen tekst meer, ze willen geprikkeld worden en dat begrijpt Kees als geen ander.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne