• Webdesign Deurne
   
Webdesign

Webdesign

We maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website.

En dat uw website opvalt ten opzichten van uw concurrentie.
Voordat u van start gaat moeten we zorgen dat u goed bent voorbereid. En daar gaan we natuurlijk bij helpen.


Lees verder >>

Webdesign Deurne

We zijn gevestigd in Helmond maar indien gewenst in 7 minuten in Deurne.


Webdesign Deurne

Maar omdat afstand op internet nartuurlijk niet telt kunnen we u in Deurne natuurlijk heel goed van dienst zijn. Omdat tijdens het ontwikkelen van een website er regelmatig contact zal zijn tussen u en ons, is het natuurlijk prettig dat we snel bij u of dat u snel bij ons kan zijn.

We maken responsive / adaptive websites voor het Midden- en Kleinbedrijf. We zijn specialist in het ontwerpen vaeen responsive website op maat. U moet hierbij denken aan een website die helemaal volgens uw wensen wordt gebouwd, met een look die precies past bij uw logo en/of uw huisstijl, zodat uw zakelijke uitstraling helemaal klopt. Want dat geeft aan dat u de zaken serieus neemt.

Maak eens vrijblijvend een afspraak en laat u inlichten over wat een hedendaagse website moet kunnen presteren en wat uw bezoekers ervan verwachten. Denk dan vooral ook aan het feit dat uw website op alle schermformaten goed navigeerbaar en leesbaar moet zijn.

We zorgen voor:

Professionele uitstraling
Moderne technieken
Goed vindbaar in de zoekmachines
Meer bezoekers dus meer klanten
Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


Sint Annaklooster

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Er wordt binnen Sint Annaklooster hartverwarmende, kleinschalige, specialistische zorg op maat geboden. Precies de eigenschappen die we in een websitedesigner zochten en vonden bij Kees.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.