Webdesign Deurne

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Webdesign Deurne

We zijn gevestigd in Helmond maar indien gewenst in 7 minuten in Deurne.
Webdesign Deurne

Maar omdat afstand op internet nartuurlijk niet telt kunnen we u in Deurne natuurlijk heel goed van dienst zijn. Omdat tijdens het ontwikkelen van een website er regelmatig contact zal zijn tussen u en ons, is het natuurlijk prettig dat we snel bij u of dat u snel bij ons kan zijn.

We maken responsive / adaptive websites voor het Midden- en Kleinbedrijf. We zijn specialist in het ontwerpen vaeen responsive website op maat. U moet hierbij denken aan een website die helemaal volgens uw wensen wordt gebouwd, met een look die precies past bij uw logo en/of uw huisstijl, zodat uw zakelijke uitstraling helemaal klopt. Want dat geeft aan dat u de zaken serieus neemt.

Maak eens vrijblijvend een afspraak en laat u inlichten over wat een hedendaagse website moet kunnen presteren en wat uw bezoekers ervan verwachten. Denk dan vooral ook aan het feit dat uw website op alle schermformaten goed navigeerbaar en leesbaar moet zijn.

We zorgen voor:
 • Professionele uitstraling

  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken

  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSStechnieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines

  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten

  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)

  Meer bezoekers betekent meer omzet

Klanten spreken

Sportzenter Resilience

Sportzenter Resilience

Onze website kwam bij een andere ontwerper niet van de grond en de openingsdatum kwam steeds dichterbij. Met Kees was er direct een klik en hij begreep heel goed wat wij wilden.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
 • Doorgedreven vakkennis
  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding
  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne