WebdesignWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Websites

 • Responsive

  Responsive

  Een website die zich aanpast aan alle schermformaten. Op alle devices, ongeacht de maat / functie.

  Uw website is op een desktop, een laptop, een tablet en een smartphone perfect navigeer-, lees- en vindbaar. Wist u dat Google deze responsive websites voorrang geeft bij hun mobiele zoekresultaten? De website is volledig door u zelf te beheren.

  Lees verder

 • Uitgebreid

  Uitgebreid

  Een responsive / adaptive website die zich aanpast aan alle schermformaten met vele functies op maat gemaakt.

  Dat is de "uitgebreide website". Deze website wordt gebouwd op een content management systeem (cms - voor zelf updaten), is volledig responsive en adaptive (past zich aan aan alle schermformaten en past functionaliteit aan per schermformaat) en bevat alle functionaliteiten die u zoekt. Het is een website maar ook een marketingtool.

  Lees verder

 • Maatwerk

  Maatwerk

  Een responsive/adaptive website met een ontwerp en functionaliteit volledig op maat.

  Het bevat een cms (content management systeem) voor het updaten en uitbreiden van uw website. De website wordt volledig naar uw wensen gebouwd. Daarvoor zal eerst een funtcioneel ontwerp nodig zijn. Voor maatwerk horen we graag uw specifieke wensen.

  Lees verder

Voor al onze websites geldt:

Geen extra kosten

We leveren websites zonder verborgen kosten. Dat betekent dat u geen verrassingen achteraf hoeft te verwachten, we spreken duidelijk van te voren af wat de kosten zijn.

Geen licentiekosten

We gebruiken een content management systeem zodat u uw website zelf kunt updaten en uitbreiden. Dit systeem wordt volledig uw eigendom, u hoeft hiervoor, zoals bij vele reclamebureaus wél het geval is, géén licentiekosten te betalen. U koopt de website, het cms en het ontwerp wordt dus volledig uw eigendom. U bent van niemand afhankelijk.

Geen onderhoudskosten

Wanneer u zelf uw website onderhoudt en uitbreidt zijn er geen bijkomende kosten. Alleen wanneer u onze hulp nodig hebt kunt u een beroep op ons doen. Wij zullen dan vooraf aangeven wat eventueel de kosten zijn. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

ETS Tapreiniging

Via een zeer tevreden relatie de naam van Van Dongen Design doorgekregen. Contact opgenomen, met Kees Van Dongen en op korte termijn een afspraak. De passie en vakmanschap die Kees typeren tijdens zijn bezoek om iets goeds te leveren gaven mij direct een gevoel van vertrouwen,

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne