WebdesignWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Websites

 • Responsive

  Responsive

  Een website die zich aanpast aan alle schermformaten. Op alle devices, ongeacht de maat / functie.

  Uw website is op een desktop, een laptop, een tablet en een smartphone perfect navigeer-, lees- en vindbaar. Wist u dat Google deze responsive websites voorrang geeft bij hun mobiele zoekresultaten? De website is volledig door u zelf te beheren.

  Lees verder

 • Uitgebreid

  Uitgebreid

  Een responsive / adaptive website die zich aanpast aan alle schermformaten met vele functies op maat gemaakt.

  Dat is de "uitgebreide website". Deze website wordt gebouwd op een content management systeem (cms - voor zelf updaten), is volledig responsive en adaptive (past zich aan aan alle schermformaten en past functionaliteit aan per schermformaat) en bevat alle functionaliteiten die u zoekt. Het is een website maar ook een marketingtool.

  Lees verder

 • Maatwerk

  Maatwerk

  Een responsive/adaptive website met een ontwerp en functionaliteit volledig op maat.

  Het bevat een cms (content management systeem) voor het updaten en uitbreiden van uw website. De website wordt volledig naar uw wensen gebouwd. Daarvoor zal eerst een funtcioneel ontwerp nodig zijn. Voor maatwerk horen we graag uw specifieke wensen.

  Lees verder

Voor al onze websites geldt:

Geen extra kosten

We leveren websites zonder verborgen kosten. Dat betekent dat u geen verrassingen achteraf hoeft te verwachten, we spreken duidelijk van te voren af wat de kosten zijn.

Geen licentiekosten

We gebruiken een content management systeem zodat u uw website zelf kunt updaten en uitbreiden. Dit systeem wordt volledig uw eigendom, u hoeft hiervoor, zoals bij vele reclamebureaus wél het geval is, géén licentiekosten te betalen. U koopt de website, het cms en het ontwerp wordt dus volledig uw eigendom. U bent van niemand afhankelijk.

Geen onderhoudskosten

Wanneer u zelf uw website onderhoudt en uitbreidt zijn er geen bijkomende kosten. Alleen wanneer u onze hulp nodig hebt kunt u een beroep op ons doen. Wij zullen dan vooraf aangeven wat eventueel de kosten zijn. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet

 • Sint Annaklooster

  Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Er wordt binnen Sint Annaklooster hartverwarmende, kleinschalige, specialistische zorg op maat geboden. Precies de eigenschappen die we in een websitedesigner zochten en vonden bij Kees.

  Lees verder >

 • MD squared

  „Klein aber fein  - Kees’ Webdesign-Schmiede in Helmond bei Eindhoven. Für den Webauftritt meines Start-Ups habe ich etwas Besonderes gesucht und bei Van Dongen Design gefunden. 

  Lees verder >
Wie?

Onze benaderingMaatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd in een professionele website?

Start met een voorsprong en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Doen!

© 1999 - 2018  - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.

Advies nodig bij uw keuze?

Vraag een gesprek aan