• Webdesign
   
Webdesign

Webdesign


We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

En dat uw website opvalt ten opzichten van uw concurrentie.
We leveren grofweg drie verschillende soorten websites:

Bekijk hier de verschillen

 • Responsive website

  Responsive website

  Een website die zich aanpast aan alle schermformaten.
  Op alle devices, ongeacht de maat / functie.

  Uw website is op een desktop, een laptop, een tablet en een smartphone perfect navigeer-, lees- en vindbaar. Wist u dat Google deze responsive websites voorrang geeft bij hun mobiele zoekresultaten? De website is volledig door u zelf te beheren.

  Lees verder

 • Uitgebreide website

  Uitgebreide website

  Een responsive / adaptive website die zich aanpast aan alle schermformaten met vele functies op maat gemaakt.

  Dat is de "uitgebreide website". Deze website staat op een content management systeem (cms), is volledig responsive (past zich aan aan alle schermformaten) en bevat alle functionaliteiten die u zoekt. Het is een website maar ook een marketingtool.

  Lees verder

 • Maatwerk website

  Maatwerk website

  Een responsive/adaptive website met een ontwerp en functionaliteit volledig op maat.

  Het bevat een cms (content management systeem) voor het updaten en uitbreiden van uw website. Voor maatwerk horen we graag uw specifieke wensen.

  Lees verder

Geen extra kosten

We leveren websites zonder verborgen kosten. Dat betekent dat u geen verrassingen achteraf hoeft te verwachten, we spreken duidelijk van te voren af wat de kosten zijn.

Geen licentiekosten

We gebruiken een content management systeem zodat u uw website zelf kunt updaten en uitbreiden. Dit systeem wordt volledig uw eigendom, u hoeft hiervoor, zoals bij vele reclamebureaus wél het geval is, géén licentiekosten te betalen. U koopt de website, het cms en het ontwerp wordt dus volledig uw eigendom. U bent van niemand afhankelijk.

Geen onderhoudskosten

Wanneer u zelf uw website onderhoudt en uitbreidt zijn er geen bijkomende kosten. Alleen wanneer u onze hulp nodig hebt kunt u een beroep op ons doen. Wij zullen dan vooraf aangeven wat eventueel de kosten zijn. U weet dus altijd waar uw aan toe bent.

Service na uw aankoop

Als uw website klaar is komt het voor dat u toch nog vragen heeft over uw website of over het updaten/wijzigen ervan. U kunt ons te allen tijde bellen en mailen met uw vragen, we zullen u hievoor nooit een factuur sturen.

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

Schiebroek Energie(k) in Daken

Ik heb Kees van Dongen van Van Dongen Design gevraagd onze nieuwe website te bouwen. Dit heb ik gedaan omdat ik binnen mijn netwerk heel veel goede berichten over hem had gehoord.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis
  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

 • Hoge kwaliteit
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

 • Business understanding
  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.