Wat kost een website?We maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Wat kost een website?

Dat is niet één, twee, drie te zeggen maar waar zitten de verschillen behalve de prijs?

Wat kost een website?

U kunt uw website door een neefje laten maken. Dan bent u goedkoop uit. Dan hebt u waarschijnlijk een website die wel bestaat maar geen klanten oplevert omdat u niet wordt gevonden of omdat deze niet goed werkt in verschillende browsers en/of platformen. Ook wordt meestal niet mee gedacht, en zal de website niet optimaal navigeren en is de website op mobiele apparatuur moeilijk lees- en hanteerbaar. En dan hebben we nog niet over typografie en andere belangrijke designonderwerpen die een groot deel van het succes van een website bepalen.

Of u kunt een website door ons laten maken. Wij zijn wel iets duurder dan het neefje. Vanwege het feit dat wij gespecialiseerd zijn in goed vindbare websites is de kans groot dat uw bezoekers ook echt klanten worden.

Prijs op maat

Door deze "conversie" (het succesvol afronden van een actie op een website) zal uw investering snel zijn terugverdient en zal uw website geld voor u op gaan leveren.

Daarnaast kunt u van ons verwachten dat wanneer er vragen zijn wij ook bereikbaar zijn en dat wil het neefje nog wel eens vergeten.

Kom gerust eens praten en merk op dat we weten waarover we spreken.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

Basisschool Silvester Bernadette

We zijn begin dit schooljaar de samenwerking met Kees aan gegaan om een nieuwe site voor onze school te ontwikkelen. Ons schoolmotto Samen scholen is daarvoor een belangrijk uitgangspunt geweest.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne