• Wat kost een website?
   

Wat kost een website?

Dat is niet één, twee, drie te zeggen maar waar zitten de verschillen behalve de prijs?


Wat kost een website?

U kunt uw website door een neefje laten maken. Dan bent u goedkoop uit. Dan hebt u waarschijnlijk een website die wel bestaat maar geen klanten oplevert omdat u niet wordt gevonden of omdat deze niet goed werkt in verschillende browsers en/of platformen. Ook wordt meestal niet mee gedacht, en zal de website niet optimaal navigeren en is de website op mobiele apparatuur moeilijk lees- en hanteerbaar. En dan hebben we nog niet over typografie en andere belangrijke designonderwerpen die een groot deel van het succes van een website bepalen.

Of u kunt een website door ons laten maken. Wij zijn wel iets duurder dan het neefje. Vanwege het feit dat wij gespecialiseerd zijn in goed vindbare websites is de kans groot dat uw bezoekers ook echt klanten worden. Door deze "conversie" (het succesvol afronden van een actie op een website) zal uw investering snel zijn terugverdient en zal uw website geld voor u op gaan leveren.

Daarnaast kunt u van ons verwachten dat wanneer er vragen zijn wij ook bereikbaar zijn en dat wil het neefje nog wel eens vergeten.

Kom gerust eens praten en merk op dat we weten waarover we spreken.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.