Vindbaarheid website

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Vindbaarheid website

De vindbaarheid van uw website wordt tegenwoordig door veel verschillende inspanningen bepaald.
Vindbaarheid website

Zo moet u denken aan teksten die geschreven zijn voor het web, trefwoord-gerelateerd, paginabeschrijvingen, titels enz enz.

Een website is al lang geen digitale folder meer. Een goede website die niet gevonden wordt heeft geen enkel nut. We zullen dus heel goed naar de teksten moeten kijken om uw website ook daadwerkelijk tot een succes te maken.

We zullen dan ook eerst naar de navigatiestructuur en de teksten gaan kijken alvorens met de bouw van de website te starten.

We kunnen u helpen bij het schrijven van de teksten maar we kunnen ook een professionele tekstschrijver inschakelen. Aan u de keus.

Expert

We zijn expert in het zorgen voor een goede vindbaarheid van uw website op internet. We hebben sinds ons bestaan (1999) alle zoekmachines zien komen en sommigen zien gaan. Zoekmachines veranderen regelmatig hun strategie (en algoritme) om de bezoeker een betere lijst met resultaten voor te schotelen. We kennen de regels en kunnen zorgen dat uw website beter vindbaar wordt.

Vanwege drukte leveren we deze dienst momenteel alleen aan vaste klanten of bij aankoop van een nieuwe website.

Klanten spreken

Steda-Trading

Steda-Trading

Onze webshop bestaat nu 5 jaar en was aan vernieuwing toe. Even gegoogled en kwamen bij van Dongen Design uit. Op onze eerste afspraak direct onder de indruk van Kees zijn expertise en betrokkenheid.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne