Vindbaarheid websiteWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Vindbaarheid website

De vindbaarheid van uw website wordt tegenwoordig door veel verschillende inspanningen bepaald.

Vindbaarheid website

Zo moet u denken aan teksten die geschreven zijn voor het web, trefwoord-gerelateerd, paginabeschrijvingen, titels enz enz.

Een website is al lang geen digitale folder meer. Een goede website die niet gevonden wordt heeft geen enkel nut. We zullen dus heel goed naar de teksten moeten kijken om uw website ook daadwerkelijk tot een succes te maken.

We zullen dan ook eerst naar de navigatiestructuur en de teksten gaan kijken alvorens met de bouw van de website te starten.

We kunnen u helpen bij het schrijven van de teksten maar we kunnen ook een professionele tekstschrijver inschakelen. Aan u de keus.

Expert

We zijn expert in het zorgen voor een goede vindbaarheid van uw website op internet. We hebben sinds ons bestaan (1999) alle zoekmachines zien komen en sommigen zien gaan. Zoekmachines veranderen regelmatig hun strategie (en algoritme) om de bezoeker een betere lijst met resultaten voor te schotelen. We kennen de regels en kunnen zorgen dat uw website beter vindbaar wordt.

Vanwege drukte leveren we deze dienst momenteel alleen aan vaste klanten of bij aankoop van een nieuwe website.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

Schiebroek Energie(k) in Daken

Ik heb Kees van Dongen van Van Dongen Design gevraagd onze nieuwe website te bouwen. Dit heb ik gedaan omdat ik binnen mijn netwerk heel veel goede berichten over hem had gehoord.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne