Veel gestelde vragen

 • Home
 • Veel gestelde vragen

Klik op de vraag om het antwoord te bekijken

Wat is een repsonsive website?

Dit is een website die zich aanpast aan alle schermformaten zodat navigeren en lezen optimaal mogelijk zijn op elk apparaat waarop de website kan worden bezocht.

Wat is het verschil tussen responsive- en adaptive webdesign?

Het belangrijkste verschil tussen responsive webdesign en adaptive webdesign is dat responsive webdesign zich focust op de weergave van de inhoud op verschillende schermen, terwijl bij adaptive webdesign ook de functionaliteit van de website kan worden aangepast.

Wat een kost een website?

Eigenlijk kunt u hierop hetzelfde antwoorden als op de vraag 'wat kost een auto?'. Omdat er zoveel verschillende websites gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een exacte prijs op maat.

Waarom is een adviesgesprek vooraf wenselijk?

Omdat een website tegenwoordig geen digitale folder meer is maar een marketinginstrument is geworden en dat betekent dat er vooraf al goed moet worden nagedacht over bijvoorbeeld de vindbaarheid, de structuur, de inhoud voordat er kan worden begonnen aan het ontwerp. En dat zullen we dan ook uitvoerig bespreken tijdens dit adviesgesprek. Op basis van deze informatie kan ook pas een offerte gemaakt worden. Zonder uitvoerig met u te hebben gesproken kunnen wij helaas geen offerte voor u maken.

Wat zijn de vaste kosten bij aankoop van een website die ik zelf kan updaten?

Er zijn geen vaste kosten bij/na de aankoop van een website. Er zijn dus geen vaste licentie- of onderhoudskosten. Kortom, als u ons niet nodig heeft, heeft u geen kosten (behalve de kosten van uw provider waar de website wordt gehost)

Krijg ik een losse mobiele website bij aankoop van een responsive website?

Nee, er wordt één website geleverd die op alle apparaten werkt. U hoeft dus maar één website te onderhouden.

Ik wil een website die perfect past bij mijn huisstijl en uitstraling. Is dat mogelijk?

Jazeker, Van Dongen Design is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van een website op maat. Laat u informeren en maak een vrijblijvende afspraak.

In hoeverre zit ik vast aan een ontwerp bij een website op maat?

We gaan pas beginnen met de bouw van de website als u tevreden bent over het ontwerp. U krijgt dus altijd een website naar uw smaak.

Heb ik zelf invloed op de vindbaarheid van mijn website?

Wanneer u ons een website laat bouwen zorgen wij ervoor dat u zelf bepaalt op welke positie u in de zoekmachines te vinden bent. We leggen u uit hoe u dit zelf kunt doen zonder kosten en zonder het in huren van een duur SEO-bureau.

Hoe bepaal ik de beste navigatie en structuur voor mijn website?

Als we gaan starten met uw website zullen wij u helpen bij het bedenken van de ideale sitestructuur voor uw bezoekers. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt. Wij steunen u hierin dus volledig.

Hoe ga ik te werk met de teksten op mijn website?

Het is heel belangrijk om veel tijd te besteden aan de teksten in uw website. Deze moeten namelijk alle trefwoorden bevatten waarop u gevonden wilt worden. Maar het mogen ook weer geen opsommmingen van woorden zijn. Er moet dus al vooraf goed nagedacht worden over de inhoud van uw website. We helpen u daarbij.

Hoe zit het met de ondersteuning na de aankoop?

Ook na de aankoop bent u verzekerd van ondersteuning. Als u een vraag heeft, belt of mailt u ons. Wij sturen daarvoor nooit een rekening. We gaan voor de lange termijn-relatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, we leggen het u graag uit.

Kan ik ook de hosting van de website bij jullie regelen?

Ja, het is belangrijk een goede hostingpartner te nemen. Wij adviseren altijd een hostingbedrijf dat belangrijke opties aanbiedt zoals bijv. automatische dagelijkse backups. Mocht er iets fout gaan, kunnen we altijd een backup terug zetten, wel zo handig. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en tarieven. U doet verder rechtstreeks zaken met het hostingbedrijf.
 • WPS Parking Systems BV

  Kees heeft voor WPS Parking Systems op uitermate efficiënte en professionele wijze het ontwerp van onze website vormgegeven. Korte communicatielijnen, snelle reactie en prettige omgang met elkaar kenmerken onze samenwerking tijdens dit project.

  Lees verder >

 • Expeditor

  Ik was op zoek naar een behoorlijke complexe website en wist dat dit maatwerk zou worden. Als snel ben ik via Google bij Van Dongen Design uitgekomen. Die stond bovenaan dus weet hoe je gevonden moet worden.

  Lees verder >
Wie?

Onze benaderingMaatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd in een professionele website?

Start met een voorsprong en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Doen!

© 1999 - 2018  - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.