Uitgebreide website

Een responsive / adaptive website die zich aanpast aan alle schermformaten met vele functies
Voor alle huidige en toekomstige schermformaten (ook grote schermen zoals 4K en 5K)

Dat is de "uitgebreide website". Deze website staat op een content management systeem (cms), is volledig responsive (past zich aan aan alle schermformaten) en bevat alle functionaliteiten die u zoekt. Het is een website maar ook een marketingtool. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring

U zoekt een responsive website met veel functionaliteit? Oftewel een website die zich aanpast aan alle schermformaten en ook veel verschillende mogelijkheden bevat, dan zijn wij u graag van dienst. Van Dongen Design heeft op het gebied van complexe websites veel ervaring. Een website moet tegenwoordig gezien worden als een marketingtool die uw omzet kan verhogen en waarmee u communiceert met uw (potentiële) klanten.

Zo'n website moet van alle markten thuis zijn, op alle platformen draaien, op alle schermformaten passen en vooral veel functionaliteit bezitten. Er zijn talloze mogelijkheden om uw website op uw wensen af te stemmen.

Wat we ook voor u gaan doen
Alvorens te gaan starten met het bouwen van uw website, gaan we eerst kijken hoe uw website qua structuur in elkaar moet worden gezet. We zullen samen met u de beste structuur bedenken op basis van uw doelstelling en gericht op de klanttypen die uw website zullen bezoeken. Zodoende kunnen we de perfecte website bouwen die precies bij de behoeften van de verschillende bezoekers zal passen.
Na de bouw zorgen we middels diverse handelingen dat uw website snel en goed gevonden wordt.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor uitgebreide uitleg en advies. U wordt er sowieso wijzer van.

Kies hieronder een andere website, bekijk voorbeelden of lees de reviews.

Klanten spreken

Bouwfysisch Ingenieursbureau P. van Mierlo

Bouwfysisch Ingenieursbureau P. van Mierlo

Zeer professioneel: Al jaren zat ik zonder website maar lopende met de gedachte “zo’n website” moet ik echt gaan regelen. Was meteen overtuigd van zijn zeer professionele aanpak.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne