• Uitgebreide website
   

Uitgebreide website

Een responsive / adaptive website die zich aanpast aan alle schermformaten met vele functies


Dat is de "uitgebreide website". Deze website staat op een content management systeem (cms), is volledig responsive (past zich aan aan alle schermformaten) en bevat alle functionaliteiten die u zoekt. Het is een website maar ook een marketingtool. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring

U zoekt een responsive website met veel functionaliteit? Oftewel een website die zich aanpast aan alle schermformaten en ook veel verschillende mogelijkheden bevat, dan zijn wij u graag van dienst. Van Dongen Design heeft op het gebied van complexe websites veel ervaring. Een website moet tegenwoordig gezien worden als een marketingtool die uw omzet kan verhogen en waarmee u communiceert met uw (potentiële) klanten.

Zo'n website moet van alle markten thuis zijn, op alle platformen draaien, op alle schermformaten passen en vooral veel functionaliteit bezitten. Er zijn talloze mogelijkheden om uw website op uw wensen af te stemmen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor uitgebreide uitleg en advies. U wordt er sowieso wijzer van.

Of bekijk hieronder voorbeelden of lees de reviews.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


Orthodontie praktijk Vught

Onze bestaande website, hoewel slechts enkele jaren oud, was niet meer “bij de tijd”. Kees heeft ons duidelijk gemaakt dat in deze tijd een goede website op alle platforms (smartphone , tablet en pc’s/Mac) moet draaien.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.