Skip to main content

Review

Brus Motors B.V. Schijndel

Grossier in automotoren en onderdelen

Via een bekende, waar Kees reeds een website voor had gebouwd, kwamen we uit bij van Dongen Design. Op zijn eigen website staan veel mooie voorbeelden van hoe wij graag onze website wilden hebben. Na het eerste gesprek met Kees was al vrij snel duidelijk dat hij de juiste persoon was om onze nieuwe website te bouwen.

Na een duidelijke uitleg hoe het proces precies ging verlopen hebben we content aangeleverd waar Kees mee kon gaan bouwen. Tussentijds hebben we regelmatig onderling contact gehad over hoe wij het wilden hebben en de visie van Kees hierop. Uiteindelijk heeft hij een schitterende website afgeleverd waar iedereen super tevreden mee is.

We hebben zeer prettig samengewerkt, dat komt voornamelijk omdat hij weet waar hij over praat. Tevens heeft hij veel kennis van zaken en deze kennis is ook up-to-date. Wat ook erg prettig is, is dat Kees zelf contact opneemt met externe partijen om technische hobbels op te lossen. Als hij zelf de oplossing niet heeft zorgt hij ervoor dat hij die krijgt. Hij staat gewoon altijd voor je klaar en denkt goed mee, dit blijft hij doen zelfs nadat de website gerealiseerd en alles afgerond is.

Klant:

Brus Motors B.V. Schijndel

Contactpersoon:

Dirk van Doremalen

Categorie:

Handel, Shop

Overtuigd?

Neem gerust contact op

* Verplichte velden