Responsive / Adaptive website

Een website die zich aanpast aan alle schermformaten, op alle devices, ongeacht de maat / functie
Voor alle huidige en toekomstige schermformaten (ook grote schermen zoals 4K en 5K)

Uw website is op een desktop, een laptop, een tablet en een smartphone perfect navigeer-, lees- en vindbaar. Geen zoomen of pinchen meer nodig. Uw bezoeker zal dit waarderen. Aangezien al meer dan 60% van uw bezoekers via een tablet of smartphone uw website bezoekt is dit dus geen aanrader maar een verplichting!

De websites die wij leveren zijn eigenlijk 'Adaptive' websites wat inhoud dat ook de functionaliteit bij verschillende schermen nog kan variëren. Dit kan kan bij 'Responsive' websites niet.
Daarnaast ontwerpen we uw website volledig op basis van uw logo of huisstijl. Precies op maat dus zodat u opvalt tussen al uw concollega's.

U heeft maar weinig tijd (gemiddeld 6 seconden volgens Google) om uw bezoeker bij het eerste bezoek te boeien. Dat moet dus met een uniek en perfect ontworpen design.

Wat we ook voor u gaan doen

Alvorens te gaan starten met het bouwen van uw website, gaan we eerst kijken hoe uw website qua structuur in elkaar moet worden gezet. We zullen samen met u de beste structuur bedenken op basis van uw doelstelling en gericht op de klanttypen die uw website zullen bezoeken. Zodoende kunnen we de perfecte website bouwen die precies bij de behoeften van de verschillende bezoekers zal passen.
Na de bouw zorgen we middels diverse handelingen dat uw website snel en goed gevonden wordt.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor uitgebreide uitleg en advies. U wordt er sowieso wijzer van.

Kies hieronder een andere website, bekijk voorbeelden of lees de reviews.

Klanten spreken

Bouwfysisch Ingenieursbureau P. van Mierlo

Bouwfysisch Ingenieursbureau P. van Mierlo

Zeer professioneel: Al jaren zat ik zonder website maar lopende met de gedachte “zo’n website” moet ik echt gaan regelen. Was meteen overtuigd van zijn zeer professionele aanpak.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne