• Responsive website
   

Responsive / Adaptive website

Een website die zich aanpast aan alle schermformaten, op alle devices, ongeacht de maat / functie


Voor alle huidige en toekomstige schermformaten (ook grote schermen zoals 4K en 5K)

Uw website is op een desktop, een laptop, een tablet en een smartphone perfect navigeer-, lees- en vindbaar. Geen zoomen of pinchen meer nodig. Uw bezoeker zal dit waarderen. Aangezien al meer dan 60% van uw bezoekers via een tablet of smartphone uw website bezoekt is dit dus geen aanrader maar een verplichting!

De websites die wij leveren zijn eigenlijk 'Adaptive' websites wat inhoud dat ook de functionaliteit bij verschillende schermen nog kan variëren. Dit kan kan bij 'Responsive' websites niet.
Daarnaast ontwerpen we uw website volledig op basis van uw logo of huisstijl. Precies op maat dus zodat u opvalt tussen al uw concollega's.

U heeft maar weinig tijd (gemiddeld 6 seconden volgens Google) om uw bezoeker bij het eerste bezoek te boeien. Dat moet dus met een uniek en perfect ontworpen design.

Wat we ook voor u gaan doen

Alvorens te gaan starten met het bouwen van uw website, gaan we eerst kijken hoe uw website qua structuur in elkaar moet worden gezet. We zullen samen met u de beste structuur bedenken op basis van uw doelstelling en gericht op de klanttypen die uw website zullen bezoeken. Zodoende kunnen we de perfecte website bouwen die precies bij de behoeften van de verschillende bezoekers zal passen.
Na de bouw zorgen we middels diverse handelingen dat uw website snel en goed gevonden wordt.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor uitgebreide uitleg en advies. U wordt er sowieso wijzer van.

Of bekijk hieronder voorbeelden of lees de reviews.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


Orthodontie praktijk Vught

Onze bestaande website, hoewel slechts enkele jaren oud, was niet meer “bij de tijd”. Kees heeft ons duidelijk gemaakt dat in deze tijd een goede website op alle platforms (smartphone , tablet en pc’s/Mac) moet draaien.

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.