Reclamebureau Eindhoven

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Reclamebureau Eindhoven

Voor uw bedrijf in Eindhoven vertalen wij de identiteit van uw merk of bedrijf naar een helder beeld en een pakkend verhaal.
Specialist in websites voor bedrijven uit regio Eindhoven

Bezoek meten was vroeger lastig maar met de huidige technieken kunt u een perfect overzicht krijgen van wat uw bezoekers op/in uw website zoeken. Zo kunt u dan bijsturen indien u merkt dat uw bezoekers niet vinden wat zij zoeken of hierop inspelen. Wij zullen dan ook voor we een website gaan bouwen eerst eens goed met u in gesprek gaan om alle ins en outs in kaart te brengen zodat uw website een succes kan worden. Wat we bijvoorbeeld zullen doen:

 • Het grondig onderzoeken van uw concurrenten.
 • Wat voor soort klanten trekt u aan.
 • Het bedenken van een goede navigatie- en sitestructuur.
 • Vooraf bepalen van uw zoek- en trefwoorden.
 • Rekening houden met alle schermformaten (responsive of adaptive design).
 • En zo kunnen we nog even doorgaan.
Maak gerust een afspraak voor een gesprek

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen dan een goed beeld krijgen van wat er in uw bedrijf afspeelt. Van daaruit kunnen we dan een offerte op maat maken.

En bedenk: een goede website verdient zich in een half jaar of eerder terug. Een slechte website verdient u niet terug, deze zal uw bedrijf alleen maar schade toebrengen.

Klanten spreken

Qure - The Art of Health

Qure - The Art of Health

WAT EEN VERSCHIL!! Na veel tijd en pogingen met een webdesigner bij ons in de buurt, waren we niet meer gemotiveerd om een website te maken. Al na het eerste gesprek met Kees van Dongen, begrepen we snel dat een site creëren onder begeleiding van hem een heel andere bezigheid zou zijn.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
 • Doorgedreven vakkennis
  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding
  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne