Professionele websiteWe maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website
We maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Professionele website

Een website is niet zo maar een reclamefolder op internet. Die tijd hebben we gehad.

Professionele website

Er zijn maar al te veel van dit soort websites op het internet aanwezig. Echter worden ze niet gevonden omdat ze niet voldoen aan de eisen van tegenwoordig.

Een professionele website begint met de opzet van een een slimme structuur die vanuit de klant bedacht is en dus niet zoals bij veel website een opsomming van de producten en diensten die zij leveren.

Start goed

Start daarom met een professionele website die goed gevonden wordt en die er professioneel uit ziet. U wilt tenslotte toch dat uw investering snel wordt terugverdiend? Dat kan alleen maar met een professionele website. Want die wordt ook nog eens goed gevonden!

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

Autoservice Rakthof

Ik ben via Google bij de website terecht gekomen. Via de website heb ik contact opgenomen en daar heeft Kees dezelfde dag nog op gereageerd en meteen een afspraak gemaakt.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne