Professionele website

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Professionele website

Een website is niet zo maar een reclamefolder op internet. Die tijd hebben we gehad.
Professionele website

Er zijn maar al te veel van dit soort websites op het internet aanwezig. Echter worden ze niet gevonden omdat ze niet voldoen aan de eisen van tegenwoordig.

Een professionele website begint met de opzet van een een slimme structuur die vanuit de klant bedacht is en dus niet zoals bij veel website een opsomming van de producten en diensten die zij leveren.

Start goed
Start daarom met een professionele website die goed gevonden wordt en die er professioneel uit ziet. U wilt tenslotte toch dat uw investering snel wordt terugverdiend? Dat kan alleen maar met een professionele website. Want die wordt ook nog eens goed gevonden!

Klanten spreken

Joy of Yoga

Joy of Yoga

Kees van Dongen is een perfectionist. Zowel in kwaliteit als in klanttevredenheid. Dat houdt in dat hij pas tevreden is als de klant 100 % tevreden is. En zelfs dáárna schaaft hij nog bij, zet puntjes op de i, en denkt nog verder na over de perfectionering van zijn product / en de vindbaarheid mijn website.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne