Bel ons: call 0492 792 844

TU/e - ITEM Group

Zeer uitgebreide website voor de Innovation, Technology Entrepreneurship & Marketing (ITEM) Group, onderdeel van de Technische Universiteit Eindhoven.
Klant
ITEM Group - TU/e Eindhoven
Service
Website / Grafisch design
Jaar
2015

Doelstelling

De groep Innovation, Technology Entrepreneurship & Marketing (ITEM) maakt deel uit van de afdeling Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven. De groep bestaat uit faculteit, Ph.D. Kandidaten en medewerkers die deelnemen aan en bijdragen aan het onderzoeks-, onderwijs- en zakelijke programma van de ITEM-groep. Deze groep richt zich op het begrijpen en verbeteren van nieuwe product- en bedrijfsontwikkelingsprocessen en is een van de toonaangevende programma's in Europa op het gebied van kwaliteit, impact, productiviteit en maatschappelijke relevantie.

Oplossing

Om de technologische mogelijkheden van ITEM Group over te brengen, hebben we een minimalistisch onwerp ontwikkeld met een focus op functionele functies en rijke inhoud. De website biedt vele onderzoeksprojecten en -thema's alsmede uitgebreide stafinformatie.

Resultaat

De website geeft alle informatie snel en duidelijk weer van alle facetten binnen de ITEM Group. De website wordt door ITEM Group volledig zelf beheerd en ge-üpdatet.
De website bevat veel informatie. Door een goed format te kiezen blijft de website overzichtelijk en is alle inhoud snel en goed bereikbaar.

De afgelopen maanden heb ik het genoegen gehad met Kees van Dongen een website voor de afdeling waar ik werk te ontwikkelen en bouwen. En Kees heeft een prachtige website gebouwd, waar we nog jaren veel plezier van zullen ervaren.

Door de vele vragen van onze afdeling, die door de tijd nogal veranderlijk waren, was het niet eenvoudig telkens naar de kern terug te keren: een inhoudelijke website met een eigentijds en toekomstgericht design dat de cultuur en toekomstvisie van onze afdeling onderschrijft.

Kees heeft er op een professionele manier zorg voor gedragen dat we ons dit doel telkens in herinnering haalden. Kees werkt gedetailleerd, nauwkeurig, professioneel, en heeft het eindeloze geduld om de grote hoeveelheid en complexe inhoud waarmee we hem confronteerden, te vertalen naar een eenvoudig ogende en goed werkende website.
Het was een groot plezier om met Kees samen te werken.

Bonnie Beerkens
ITEM Group TU/e

Klaar om van start te gaan?

Nog niet zeker? Vragen?       F.A.Q. →
Doen!

© 1999 - 2018    kees   
Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari