Bel ons: call 0492 792 844

Release Osteopathie

Visueel uitnodigende en frisse website voor Osteopaat met twee vestigingen.

Klant
Release Osteopathie
Service
Website / Branding / Grafisch design
Jaar
2016

Doelstelling

Release staat voor: Een manuele geneeswijze voor allerlei klachten zoals chronische rug- en nekklachten, hoofdpijn, buikklachten, bekkenproblemen, vermoeidheidsklachten, huilbaby's, baby's met een voorkeurshouding, etc. In de osteopathie wordt gezocht naar de oorzaak van klachten.

Oplossing

Om de bezoeker een goed beeld te geven van wat Release kan betekenen en voor wie Release een oplossing kan bieden, is er gekozen voor een rustige en duidelijke lay-out. Met grote visuals wordt aangeven wie de doelgroepen zijn.


Resultaat

De website helpt Release om nieuwe- en bestaande klanten te informeren en aan te trekken.
Er is gekozen voor grote visuals om de bezoeker snel te laten zien voor wie Release een oplossing kan zijn.

Het was tijd voor een nieuwe websiteMijn oude website, ook door Kees gemaakt, was al weer meer dan 7 jaar oud. Er is veel veranderd in die tijd: “hoe zoekt iemand op internet, hoe kijkt die naar een website en met welk medium doen ze dat; desktop, laptop en vooral smartphone”.

Een website van deze tijd moet aan veel meer eisen en mogelijkheden voldoen. Dus ik ging weer naar Kees. Eenmaal met hem in gesprek en kijkend naar websites die hij al gemaakt heeft deed me meteen besluiten: "ik ga niet eens naar een ander”. Kees luistert, denkt mee en heeft goede ideeën. En dat alles kan hij met de nieuwste technieken voor je maken. Zo kan mijn nieuwe website weer jaren mee…
Kees, Bedankt.

Frank van de Ven
Release Osteopathie
Osteopathiedeurne.nl

Klaar om van start te gaan?

Nog niet zeker? Vragen?       F.A.Q. →
Doen!

© 1999 - 2018    kees   
Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari