Bel ons: call 0492 792 844

Deelen Menswear

Sfeervolle website voor herenmodezaak met vestigingen in Helmond, Geldrop en Best.
Klant
Deelen Menswear
Service
Website / Branding / Grafisch design
Jaar
2017

Doelstelling

Deelen Menswear is al meer dan 50 jaar een begrip in Helmond. De vestiging in Best bestaat al meer dan 30 jaar.  Deelen Menswear werd in eerste instantie bekend als Deelen Herenmode en door zijn specialisme in kostuums.
Later, toen de gebroeders in de zaak kwamen, is het aanbod volledig veranderd in casual  mode voor de moderne man.

Oplossing

Om de sfeer van de herenmode waar Deelen Menswear voor staat in beeld te brengen is er gekozen voor een minimalistisch design wat er voor zorgt dat alle modevisuals de grootste aandacht krijgen. Hierdoor zal de bezoeker een beter beeld krijgen van het zeer uitgebreide aanbod van Deelen Menswear.

Resultaat

De website helpt de doelgroep van Deelen Menswear juist te informeren en zo de potentiële klant sneller naar zich toe te trekken.
We hebben gekeken naar de uitstraling van de winkels om zo sfeer en stijl op de website door te voeren.

Professioneel, op maat gemaakt per bedrijf, verschillend en de mens achter het bedrijf wordt door Kees vertaald in jou stijl en uitstraling van je nieuwe website.

Van Dongen Design is een helder en duidelijk bedrijf. Fijn en betrouwbaar als een webbouwer met je meedenkt en ook zegt van iets kan niet ….. ik zou het zo doen. En inderdaad, het resultaat is daarvan het bewijs. Dit is al de derde generatie website die Van Dongen Design bouwt voor ons bedrijf. En we zijn dik tevreden, ook over de service en nazorg.

Deelen Menswear
Helmond / Geldrop / Best
Deelen Menswear

Klaar om van start te gaan?

Nog niet zeker? Vragen?       F.A.Q. →
Doen!

© 1999 - 2018    kees   
Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari