Van Dongen Design

keesVan Dongen Design is opgericht als VDDesign in december 1999 door Kees van Dongen. We bouwen websites en internetoplossingen voor het MKB en met name voor de regio's Deurne, Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Veghel, Uden, Tilburg, Midden- en Oost Brabant en Noord-Limburg.

De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen voor een goed ontwerp want op internet kunt u maar één keer een goede indruk maken. We begeleiden u tijdens het voortraject, de bouw van uw website en staan ook na de voltooiing voor u klaar met service en ondersteuning.

Onze filosofie

We geloven, als specialist in webdesign, dat u meer succes behaalt met een kwalitatief hoogstaande website. Een website die zich onderscheidt in uw sector, bij u, uw product/dienst en uw branche past zal zeker een succes worden.
Kantoor

Prijs/kwaliteit

Een goede prijs / kwaliteitsverhouding vertaalt zich in een professionele, mooie, goed vindbare website voor een aantrekkelijke prijs. U maakt het verschil, wij uw website.
We staan voor een persoonlijk, snel en prettig contact.
Lees de reviews van onze klanten en overtuig uzelf.

Enquête

We horen graag van u hoe u onze website beleeft tijdens uw bezoek zodat wij deze ervaring continu kunnen verbeteren. Daar hebben we uw mening voor nodig. Zou u zo vriendelijk willen zijn onze enquête in te vullen? Het duurt maar 2 minuten. Alvast hartelijk dank daarvoor.


Geïnteresseerd in een professionele website?

Start met een voorsprong en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Doen!

© 1999 - 2018  - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.