• Over ons
   

Over ons

U maakt het verschil, wij uw website


keesVan Dongen Design is opgericht als VDDesign in december 1999 door Kees van Dongen. We bouwen websites, weblogs en internetoplossingen voor het MKB en met name voor de regio's Deurne, Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Veghel, Uden, Tilburg, Midden- en Oost Brabant en Noord-Limburg.

De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, we zorgen voor een goed ontwerp want op internet kunt u maar één keer een goede indruk maken.

We begeleiden u tijdens het voortraject, de bouw van uw website en staan ook na de voltooiing voor u klaar met service en ondersteuning.

Lees de reviews van onze klanten en overtuig uzelf.

Onze filosofie

We geloven, als specialist in webdesign, dat u meer succes behaalt met een kwalitatief hoogstaande website. Kies daarom voor een website van Van Dongen Design. Een goede prijs / kwaliteitsverhouding vertaalt zich in een professionele, mooie, goed vindbare website voor een aantrekkelijke prijs. Van Dongen Design staat voor een persoonlijk, snel en prettig contact.
U maakt het verschil, wij uw website.

Veel succes op het web!

Kees van Dongen

Enquête

We horen graag van u hoe u onze website beleeft tijdens uw bezoek zodat wij deze ervaring continu kunnen verbeteren. Daar hebben we uw mening voor nodig. Zou u zo vriendelijk willen zijn onze enquête in te vullen? Het duurt maar 2 minuten.
Alvast hartelijk dank daarvoor.

Klik hier voor de enquête

  • Kantoor

Geschiedenis Van Dongen Design

2014

Marketingondersteuning

Sinds 2014 hebben wij ons pakket uitgebreid met marketingondersteuning voor uw website. Het is van groot belang om in de beginfase van de ontwikkeling van uw nieuwe website belangrijke marketingaspecten mee te nemen.
2012

Apdative websites

Naast responsive websites zorgen we er ook voor dat ze "adaptive" zijn. Dit betekent dat ook de zichtbaarheid van specifieke functies per schermformaat in te stellen is.
2011

Responsive websites

Door de ontzettend snelle groei van het gebruik van mobiele apparaten dienen websites zo gebouwd te worden dat ze op elk apparaat goed leesbaar zijn en prettig navigeren. Mobile first!
2010

Uitbreiding naar totaalconcept

Naast het bouwen van een website bieden wij ondersteuning in het voor- en natraject tijdens deze werkzaamheden. Dit betekent dat we u helpen bij het bedenken van de structuur en inhoud t.b.v. de vindbaarheid. In het natraject zorgen we ook daadwerkelijk dat de vindbaarheid optimaal is en dat u dit zelf kunt beïnvloeden. Een goede vertegenwoordiging op internet is meer dan alleen een website bouwen.
2008

Naamswijziging

VDDesign Webdesign wordt Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing.
2007

Start gebruik HTML5

Direct na de melding dat HTML4 een opvolger krijgt, namelijk HTML5, starten we met het gebruik van de nieuwe technieken die HTML5 biedt. HTML is de programmeertaal waarmee websites worden gebouwd. Websites worden mooier en vooral ook prettiger in gebruik. Het begin wordt gemaakt voor responsive lay-outs.
2004

Start gebruik CMS

Gestart met het gebruik van een cms (Content Management Systeem) om klanten zelf hun website te laten updaten en uitbreiden. Naar een gedegen onderzoek hebben we gekozen voor Joomla om zijn flexibiliteit, stabiliteit en veiligheid. Tot op heden is dit het meest interessante cms voor zowel de ontwikkelaar als de gebruiker (u dus).
2003

Zoekmachine optimalisatie

Het wordt steeds belangrijker om bij de bouw van een website al rekening te houden met de vindbaarheid. Google is al de grootste zoekmachine en zal dit ook blijven. We zorgen dat we weten waar de zoekmachines op letten bij het indexeren van een website voor een hogere ranking. We volgen hun regels tot op heden.
2001

Start gebruik stylesheets CSS3

Direct na de aankondiging van CSS3 wordt de nieuwe techniek ingezet om website makkelijk op te maken en sneller te kunnen voorzien van nieuwe stijlen. Niet alle browsers kunnen al overweg met de nieuwe technieken, ze laten dit dan eenvoudig niet zien.
1999

Start VDDesign - Webdesign

VDDesign officieel van start. De eerste websites voor zakelijke klanten worden gebouwd. Alle websites worden voor twee verschillende browsers gemaakt, nl. Netscape en Internet Explorer. Ze gebruiken beide andere standaarden waardoor een website in twee stijlen moet worden gemaakt. Google is net opgericht (1998).
1995

Start HTML coderen

Gestart met het bouwen van websites. Browsers bestaan nog niet, Google ook nog niet, coderen gaat via het programma "Kladblok" in Windows wat betekent dat er alleen met code schrijven een website kan worden gebouwd. Afbeeldingen zijn nog niet standaard. Alleen eenvoudige opmaak is mogelijk (achtergrondkleur, fontkleur, fonttype (zeer beperkt).

Solida Veranda

Ik was op zoek naar een bedrijf die mijn speciale ideeën betreft een website kon vertalen in een mooi design. Ik heb verschillende bedrijven benaderd, maar geen van hen gaven mij het gevoel dat ze mij konden bieden wat ik verwachte.....

Lees meer...
waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.