Maatwerk website

Een responsive/adaptive website met ontwerp en functionaliteit op maat
Wanneer het echt op maatwerk aankomt

U bent op zoek naar een zeer specifieke website met speciale functies die precies passen bij uw product of dienst. Een website die uw product of dienst perfect in de markt kan zetten en u alle mogelijkheden die u wenst kan bieden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijke marktplaats, een veilingwebsite of bijvoorbeeld een website waarbij uw bezoekers hun product of dienst kunnen aanbieden of afnemen. Omdat maatwerk zo specifiek is, kunnen we hier onmogelijk alle opties vermelden. Het moet heel gek zijn als we het niet kunnen maken.

Een maatwerk website verdient vooraf al heel veel aandacht. Alle mogelijkheden en items dienen tenslotte goed bedacht te zijn. Daarvoor zullen we eerste goed moeten inventariseren wat uw precieze wensen zijn.

Wat we ook voor u gaan doen
Alvorens te gaan starten met het bouwen van uw website, gaan we eerst kijken hoe uw website qua structuur in elkaar moet worden gezet. We zullen samen met u de beste structuur bedenken op basis van uw doelstelling en gericht op de klanttypen die uw website zullen bezoeken. Zodoende kunnen we de perfecte website bouwen die precies bij de behoeften van de verschillende bezoekers zal passen.
Na de bouw zorgen we middels diverse handelingen dat uw website snel en goed gevonden wordt.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor uitgebreide uitleg en advies. U wordt er sowieso wijzer van.

Kies hieronder een andere website, bekijk voorbeelden of lees de reviews.

Klanten spreken

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster is een persoonlijke en betrokken organisatie met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Er wordt binnen Sint Annaklooster hartverwarmende, kleinschalige, specialistische zorg op maat geboden. Precies de eigenschappen die we in een websitedesigner zochten en vonden bij Kees.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne