Internetsite maken

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Internetsite maken

Voor het maken van een internetsite / internetpagina zijn wij graag uw aangewezen partner.
Internetsite maken

We starten met het ontwerpen van het grafische gedeelte. U beslist zelf of het ontwerp u aanspreekt. Is dat niet zo, dan bedenken we iets anders, net zolang totdat u tevreden bent. Dus geen risico op een ontwerp wat u niet bevalt.

Na uw goedkeuring gaan we ook echt de internetsite maken. Ook zullen we dan de functionaliteiten inbouwen die we besproken hebben. Dat wil zeggen: we starten de bouw van de website.

Volgen tijdens de bouw
Tijdens het ontwikkelen van uw internetsite kunt u altijd meekijken hoe de website vordert. Zodra u tevreden bent kunnen we uw internetsite online zetten. Daarna volgt altijd nog een proces wat we op de achtergrond uitvoeren om uw website ook goed vindbaar te maken.

Klanten spreken

ITEM Group TUe

ITEM Group TUe

De afgelopen maanden heb ik het genoegen gehad met Kees van Dongen een website voor de afdeling waar ik werk te ontwikkelen en bouwen. En Kees heeft een prachtige website gebouwd, waar we nog jaren veel plezier van zullen ervaren.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne