• Internetsite maken
   

Internetsite maken

Voor het maken van een internetsite zijn wij graag uw aangewezen partner.


Internetsite maken

We starten met het ontwerpen van het grafische gedeelte. U beslist zelf of het ontwerp u aanspreekt. Is dat niet zo, dan bedenken we iets anders, net zolang totdat u tevreden bent. Dus geen risico op een ontwerp wat u niet bevalt.

Na uw goedkeuring gaan we ook echt de internetsite maken. Ook zullen we dan de functionaliteiten inbouwen die we besproken hebben. Dat wil zeggen: we starten de bouw van de website.

Volgen tijdens de bouw

Tijdens het ontwikkelen van uw internetsite kunt u altijd meekijken hoe de website vordert. Zodra u tevreden bent kunnen we uw internetsite online zetten. Daarna volgt altijd nog een proces wat we op de achtergrond uitvoeren om uw website ook goed vindbaar te maken.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.