Internetsite bouwenWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Internetsite bouwen

Voor het bouwen van een internetsite kunt u bij ons terecht.

Internetsite bouwen

Graag helpen wij u ook met de opzet ervan. Wat dit is nl. erg belangrijk voor een succesvolle website. Wij maken gebruik van een content management systeem dat uw eigendom wordt en waar u geen vaste terugkerende kosten voor hoeft te betalen. Geen contracten dus! Met dit content management systeem zorgen we ervoor dat u zelf uw website kan updaten en uitbreiden, zonder kosten.

Hebt u ons niet nodig, dan hebt u ook geen kosten. Zo simpel is dat!

Intranetsite bouwen

Ook om een intranetsite te laten maken zijn wij ook graag uw partner. Een intranetsite is een site die u intern op uw bedrijf gebruikt en die alleen toegankelijk is voor jou en je werknemers. Tevens is een intranetsite ook van buitenaf te benaderen. Het intranet is natuurlijk wel beveiligd tegen bezoekers van buitenaf.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

Vermo BV

Super tevreden over ontwerp nieuwe site: Onlangs is onze verouderde website (ook aangemaakt door Van Dongen Design) geheel vernieuwd. Kees vakbekwaam als hij is heeft een prachtige website gebouwd, ondanks het feit deze branche voor Kees vrij onbekend is benadert hij deze zeer professioneel, het contact is prettig en er wordt vakkundig op vragen gereageerd.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne