Internetsite bouwen

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Internetsite bouwen

Voor het bouwen van een internetsite kunt u bij ons terecht.
Internetsite bouwen

Graag helpen wij u ook met de opzet ervan. Wat dit is nl. erg belangrijk voor een succesvolle website. Wij maken gebruik van een content management systeem dat uw eigendom wordt en waar u geen vaste terugkerende kosten voor hoeft te betalen. Geen contracten dus! Met dit content management systeem zorgen we ervoor dat u zelf uw website kan updaten en uitbreiden, zonder kosten.

Hebt u ons niet nodig, dan hebt u ook geen kosten. Zo simpel is dat!

Intranetsite bouwen
Ook om een intranetsite te laten maken zijn wij ook graag uw partner. Een intranetsite is een site die u intern op uw bedrijf gebruikt en die alleen toegankelijk is voor jou en je werknemers. Tevens is een intranetsite ook van buitenaf te benaderen. Het intranet is natuurlijk wel beveiligd tegen bezoekers van buitenaf.

Klanten spreken

Bouwfysisch Ingenieursbureau P. van Mierlo

Bouwfysisch Ingenieursbureau P. van Mierlo

Zeer professioneel: Al jaren zat ik zonder website maar lopende met de gedachte “zo’n website” moet ik echt gaan regelen. Was meteen overtuigd van zijn zeer professionele aanpak.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne