Internet design

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Internet Design

Voor een nieuwe website gaat u naar een webdesignbureau
Internet Design

Met internet design bedoelen we het maken van een ontwerp voor een internettoepassing. Wij maken graag een prachtig ontwerp op basis van uw huisstijl en wensen voor uw website, webapp of andere internettoepassing.

Ook kunnen we een zogenaamde nieuwe template maken op basis van een nieuw ontwerp voor uw huidige website. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bestaand ontwerp
Wanneer u voor een bestaand ontwerp kiest kunt u wellicht besparen op de uitgaven voor uw website. Het betreft dan een ontwerp wat al bestaat en heel goed bij u past. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijk eens te bespreken.

Klanten spreken

MD squared

MD squared

„Klein aber fein  - Kees’ Webdesign-Schmiede in Helmond bei Eindhoven. Für den Webauftritt meines Start-Ups habe ich etwas Besonderes gesucht und bei Van Dongen Design gefunden. 

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne