• Internet Design
   

Internet Design

Het begrip internet design omvat vele aspecten. Meestal wordt hiermee een ontwerp voor een website of een weblog bedoelt.


Internet Design

Met internet design bedoelen we het maken van een ontwerp voor een internettoepassing. Wij maken graag een prachtig ontwerp op basis van uw huisstijl en wensen voor uw website, webapp of andere internettoepassing.

Ook kunnen we een zogenaamde nieuwe template maken op basis van een nieuw ontwerp voor uw huidige website. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bestaand ontwerp

Wanneer u voor een bestaand ontwerp kiest kunt u wellicht besparen op de uitgaven voor uw website. Het betreft dan een ontwerp wat al bestaat en heel goed bij u past. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijk eens te bespreken.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.