Hans van Nunen

Technisch en visueel uitgebreide website voor vloerenspeciaalzaak.
Klant
Hans van Nunen
Service
Website / Branding / Grafisch design
Jaar
2016

Doelstelling

Hans van Nunen staat voor: Een fijn huis begint met een goede basis. Als u kiest voor een houten vloer kiest u voor een natuurlijk materiaal dat zorgt voor een behaaglijk klimaat in uw huis. Hout is van zich zelf al warm en heeft ook nog eens een warme uitstraling. Een houten vloer is tevens milieuvriendelijk. Al onze vloeren komen nl. uit beheerde bossen en voor alle gekapte bomen worden bomen teruggeplaatst.

Oplossing

Om de verscheidenheid van de vele vloeren over te brengen, hebben we een modern en strak ontwerp ontwikkeld met een focus op functionele functies en rijke inhoud. De website biedt een uitgebreide inhoud over vele soorten vloeren die geleverd kunnen worden.

Resultaat

De website helpt Hans van Nunen de concurrentie voor te blijven door een goed beeld te creëren van alle leverbare vloeren, kleuren en materialen, passend bij de initiatieven en de marketingcommunicatie van Hans van Nunen.
We hebben gekeken naar de uitstraling van de winkel om zo het bgrote aanbod op de website door te voeren.

Dit was de derde keer in 14 jaar dat Kees voor ons een website gemaakt heeft en het wordt steeds mooier! Kees heeft gevoel voor stijl en is zeer visueel ingesteld. Dat zijn dingen die steeds belangrijker worden op de websites van tegenwoordig. Mensen willen geen hele lappen tekst meer, ze willen geprikkeld worden en dat begrijpt Kees als geen ander.

Toen wij eindelijk begrepen dat onze website niet meer voldeed aan de eisen van deze tablet / smartphone tijd was er voor ons dan ook geen twijfel over wie onze nieuwe site moest maken: Van Dongen Design!

Ook deze derde keer is alles volledig naar wens verlopen. Kees reageert snel, stimuleert, denkt mee en is eerlijk. De overgang van de oude naar de nieuwe website verliep uiterst soepel en onze site werd heel snel opgepikt door Google. Binnen 24 uur hadden we al 2 offerteaanvragen in onze mailbox. Nog een paar dagen en de website is terug verdiend ;-)

 

Joëlle van Nunen
Hans van Nunen | Alle soorten houten vloeren

Klaar om te starten?

Nog niet zeker? Vragen?       F.A.Q. →

© 1999 - 2019    vinger   logo wit goud z p
Gebouwd met liefde en cafeïne, beste weergave in Safari
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.