Grafisch ontwerp

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Grafisch ontwerp voor uw website

Voor grafisch website ontwerp zijn wij graag uw partner. Omdat we specialist zijn in webdesign kunnen we precies op maat voor u ontwerpen.
Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp bepaald in 80% van de gevallen of een bezoeker op uw website zal doorgaan of de website zal verlaten. Het is dus van groot belang dat uw grafisch ontwerp bij uw huisstijl, uw branche en bij uzelf past.

Alles moet kloppen, dat is waar we naar streven.

We bedenken een goed ontwerp en gaan pas verder wanneer u hierover tevreden bent. U loopt dus niet het risico dat u een website koopt dat niet aan uw smaak voldoet.

In de zoekmachine
Ook zoekmachines kunnen tegenwoordig grafische ontwerpen "lezen". Voor zoekmachines is het namelijk belangrijk dat hun lijsten goede en mooie website laten zien. Wanneer u alleen maar oude en slecht ontworpen websites in een zoekmachine vindt, gaat u namelijk wel in een andere zoekmachine zoeken. Besteed dus veel aandacht aan de uitstaling van uw website of laat ons u helpen.

Klanten spreken

MD squared

MD squared

„Klein aber fein  - Kees’ Webdesign-Schmiede in Helmond bei Eindhoven. Für den Webauftritt meines Start-Ups habe ich etwas Besonderes gesucht und bei Van Dongen Design gefunden. 

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne