Goed gevonden wordenGoed gevonden worden

We zullen uw website grondig bekijken en waar nodig aanpassen, nieuwe pagina's en/of nieuwe metadatateksten worden toegevoegd.

Website optimaliseren voor zoekmachines

Uw concurrenten op internet zijn natuurlijk ook bezig om beter gevonden te worden. Wat dus inhoud dat het verbeteren van de vindbaarheid van uw website geen eenmalige dienst kan zijn. Zoekmachines veranderen hun strategie voortdurend. Daarom is het zo belangrijk om dit goed en regelmatig uit te voeren.

oor zoekmachineoptimalisatie kunt u bij ons terecht  voor info. Belangrijk is echter dat hiermee al voor de bouw van de website rekening mee moet worden gehouden.

Zorg er dus voor dat u eerst bekijkt wie uw doelgroep en klanten zijn, zodat u zich op de juiste bezoekers kunt richten.

Wat u kunt verwachten

We maken een uitvoerige analyse van uw wensen waardoor de perfecte navigatiestructuur ontstaat. Daarnaast zullen we gaan bepalen wie uw doelgroep en uw klanttypen zijn. Vervolgens zullen we u precies aangeven waar u bij het schrijven van uw teksten rekening moet houden. Achteraf zorgen dat u goed gevonden wordt is geen optie. Dit dient vooraf te gebeuren.

Indien gewenst kunnen sociale media worden toegepast. We leggen u uit wat het nut is van regelmatige aanpassingen (om hoog in de zoeklijsten te blijven staan).

Vanwege drukte leveren wij deze dienst momenteel alleen aan bestaande klanten en bij aankoop van een nieuwe website.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

Solida Veranda

Ik was op zoek naar een bedrijf die mijn speciale ideeën betreft een website kon vertalen in een mooi design. Ik heb verschillende bedrijven benaderd, maar geen van hen gaven mij het gevoel dat ze mij konden bieden wat ik verwachte.....

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne