• Fotografie voor uw website
   

Foto's voor uw website

Het succes van een website wordt mede bepaald door het gebruik van goede foto's. Foto's trekken meestal de eerste aandacht.


En daarom horen uw foto's en afbeeldingen op orde te zijn. Dit betekent dus ondersteunende onderwerpen, goede compositie en indien gewenst scherp.

Producten die niet goed zijn afgebeeld kunnen argwaan opwekken. "Is dit het product wat ik aanschaf?" zal de bezoeker denken en dat zal een succesvolle afronding niet ten goede komen. Daarnaast is fotomateriaal het eerste waarnaar bezoekers kijken. Het valt meteen op. Het is dus van groot belang goede foto's op uw website te gebruiken. Laat ze daarom maken door een fotograaf, bel of mail ons voor de mogelijkheden.

We maken professionele foto's die u meteen kunt gebruiken voor uw website maar ook voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld drukwerk.

De foto's zijn goed belicht en scherp. Uw bezoekers haken nl. af bij onduidelijk fotomateriaal. De foto's worden op maat gesneden. De foto's worden uw eigendom, u mag ermee doen wat u wilt.

Mooie en kwalitatief goede foto's zorgen voor meer succes.

Voorbeelden Reviews
Afspraakformulier

Maak een adviesafspraak

De afspraak vindt plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden


waarom Van Dongen Design?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.

  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Geïnteresseerd?

Maak een adviesafspraak
Van Dongen Design

Van Dongen Design

Van Dongen Design
Rupelstraat 34 - 5704 AX Helmond

Bekijk in Google Maps

logo vd
Contact

Mail ons  Bel ons


Kantoor

Rupelstraat 34
5704 AX Helmond

Route

Openingstijden:
Ma - Vr: 9 - 17 u.