Foto's voor website

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Fotografie voor uw website

Het succes van een website wordt mede bepaald door het gebruik van goede foto's. Foto's trekken meestal de eerste aandacht.
Foto's

En daarom horen uw foto's en afbeeldingen op orde te zijn. Dit betekent dus ondersteunende onderwerpen, goede compositie en indien gewenst scherp.

Producten die niet goed zijn afgebeeld kunnen argwaan opwekken. "Is dit het product wat ik aanschaf?" zal de bezoeker denken en dat zal een succesvolle afronding niet ten goede komen. Daarnaast is fotomateriaal het eerste waarnaar bezoekers kijken. Het valt meteen op. Het is dus van groot belang goede foto's op uw website te gebruiken. Laat ze daarom maken door een fotograaf, bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Kwaliteit

We maken professionele foto's die u meteen kunt gebruiken voor uw website maar ook voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld drukwerk.

De foto's zijn goed belicht en scherp. Uw bezoekers haken nl. af bij onduidelijk fotomateriaal. De foto's worden op maat gesneden. De foto's worden uw eigendom, u mag ermee doen wat u wilt.

Mooie en kwalitatief goede foto's zorgen voor meer succes.

Klanten spreken

WPS Parking Systems BV

WPS Parking Systems BV

Kees heeft voor WPS Parking Systems op uitermate efficiënte en professionele wijze het ontwerp van onze website vormgegeven. Korte communicatielijnen, snelle reactie en prettige omgang met elkaar kenmerken onze samenwerking tijdens dit project.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne