Foto's voor uw websiteWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Fotografie voor uw website

Het succes van een website wordt mede bepaald door het gebruik van goede foto's. Foto's trekken meestal de eerste aandacht.

Foto's

En daarom horen uw foto's en afbeeldingen op orde te zijn. Dit betekent dus ondersteunende onderwerpen, goede compositie en indien gewenst scherp.

Producten die niet goed zijn afgebeeld kunnen argwaan opwekken. "Is dit het product wat ik aanschaf?" zal de bezoeker denken en dat zal een succesvolle afronding niet ten goede komen. Daarnaast is fotomateriaal het eerste waarnaar bezoekers kijken. Het valt meteen op. Het is dus van groot belang goede foto's op uw website te gebruiken. Laat ze daarom maken door een fotograaf, bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Kwaliteit

We maken professionele foto's die u meteen kunt gebruiken voor uw website maar ook voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld drukwerk.

De foto's zijn goed belicht en scherp. Uw bezoekers haken nl. af bij onduidelijk fotomateriaal. De foto's worden op maat gesneden. De foto's worden uw eigendom, u mag ermee doen wat u wilt.

Mooie en kwalitatief goede foto's zorgen voor meer succes.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

Solida Veranda

Ik was op zoek naar een bedrijf die mijn speciale ideeën betreft een website kon vertalen in een mooi design. Ik heb verschillende bedrijven benaderd, maar geen van hen gaven mij het gevoel dat ze mij konden bieden wat ik verwachte.....

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

 • Doorgedreven vakkennis

  Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
 • Hoge kwaliteit

  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
 • Business understanding

  Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne