Disclaimer & Copyright

Deze website is een product van Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing.
  • Home
  • Copyright & disclaimer

Algemene voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd in 2014 bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. Een kopie hiervan kunt u per mail aanvragen.

Disclaimer

Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing zet zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar zij geeft hiervoor geen garanties.
 Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Al het digitale materiaal op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming van Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand, of op enige andere manier. Aanvragen voor toestemming dienen te worden gericht aan Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing.

De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

De website bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing heeft geen zeggenschap over deze websites.

Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door aanpassingen uitgevoerd door de klant zelf of door de provider waar de website wordt gehost.

Copyright

Alle rechten op de inhoud van de internetsites met de domeinnamen vddesign.nl, getinfo.nl, vddesign.eu, vandongendesign.nl, vandongendesign.com, vandongendesign.eu, designinternet.nl, helmond.website, webowski.nl, websitelatenbouweneindhoven.nl en websiteshelmond.nl berusten bij Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing, voorzover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld op deze domeinnamen.

Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden door, Van Dongen Design | Webdesign & Internetmarketing op welke manier dan ook.

Nederlands recht is van toepassing.

Gebouwd met liefde en cafeïne :).
Klanten spreken

ETS Tapreiniging

Via een zeer tevreden relatie de naam van Van Dongen Design doorgekregen. Contact opgenomen, met Kees Van Dongen en op korte termijn een afspraak. De passie en vakmanschap die Kees typeren tijdens zijn bezoek om iets goeds te leveren gaven mij direct een gevoel van vertrouwen,

Lees verder
Wie?

Onze benadering


Maatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.
Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!


© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne