Content Management Systeem

We maken websites voor het MKB, onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Content management Systeem (CMS)

Een content management systeem (afgekort CMS) is een syteem dat er voor zorgt dat u zelf uw website kunt updaten.
Content Management Systeem
Er zijn veel cms'en. We gebruiken uitsluiten een cms dat Open Source (ontwikkeld om vrij te gebruiken) is en waarvan u eigenaar wordt zonder licentiekosten of vervelende terugkomende kosten.

U zit nergens aan vast en kunt altijd met uw website doen wat u wilt.
Zelf updaten
Om uw website zelf te updaten of uit te bereiden hebt u dus een cms nodig. Hierdoor is het mogelijk dat u zelf teksten wijzigt, foto's toevoegt, pagina's bijmaakt en evt. functionaliteiten uitbreidt. Benieuwd hoe dit werkt? Neem gerust contact op voor een demonstratie.

Klanten spreken

B en B Snijderij

B en B Snijderij

Gezien de goede ervaringen bij het ontwikkelen en bouwen van onze eerdere website hebben wij dit keer weer voor van Dongen Design gekozen. Hierbij heeft zeker de service gerichtheid ook na oplevering van de website meegespeeld.

Lees verder >>

Waarom Van Dongen Design
  • Doorgedreven vakkennis
    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit
    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding
    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Van Dongen Design© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne