Artisan Printing Service

Kleurrijke website voor drukkerij te Valkenswaard.
Klant
Artisan Printing Service
Service
Website / Branding / Grafisch design
Jaar
2018

Doelstelling

Meer dan dertig jaar geleden bouwden Jack Peters en Bart van der Maat hun eigen tampondrukmachines. Al snel kregen ze de vraag of ze met die machines ook bepaalde items konden bedrukken. Dat konden ze zeker en langzaamaan werd dit hun core business: het bedrukken van materialen als kunststof en metaal in alle maten en vormen. Om de mogelijkheden goed te presenteren is er gekozen voor een nieuwe, moderne website die een beeld geeft van alle drukmogelijkheden.

Oplossing

Om de mogelijkheden goed in beeld te brengen en de expertise van Artisan Printing Service goed te etaleren is er gekozen voor een kleurvol design wat er voor zorgt dat alle drukmogelijkheden de grootste aandacht krijgen. Hierdoor zal de bezoeker een beter beeld krijgen van Artisan Printing Service kan bieden.

Resultaat

De website helpt de doelgroep van Artisan Printing Service juist te informeren en zo de potentiële klant sneller naar zich toe te trekken.
In de drukkerijwereld gaat het vooral om kleur. Om dit te benadrukken is er gekozen voor een bonte verzameling van visuals.

Artisan Printing Service was toe een uitgebreide website. Maar hoe vind je nu daarvoor het perfecte bedrijf?

Via Google in de omgeving gezocht. Vervolgens 3 bedrijven uitgenodigd voor advies en mogelijkheden. Kees van Dongen stak hier met kop en schouders bovenuit. Geïnteresseerd, Enthousiast en Meedenkend! Deze vakman legt passie en liefde in zijn beroep waardoor onze website nu aan alle wensen voldoet.

Artisan Printing Service
Jeroen Peters

Geïnteresseerd in een professionele website?

Start met een voorsprong en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Doen!

© 1999 - 2018  - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari
Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.