• Laat uw website het werk doen


  logo wit brief
  Hoogwaardige websites sinds 1999


  Scroll naar beneden ↓

 • Responsive website

  Een website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten

  Lees verder >

 • Uitgebreide website

  Een uitgebreide website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten met natuurlijk alle functies die u nodig heeft

  Lees verder >

 • Maatwerk website

  Een maatwerk website met ontwerp en functionaliteit op maat

  Lees verder >

 • Lastig kiezen?

  Maak een vrijblijvende adviesafspraak

  Maak een afspraak >

SEO en goede content gaan hand in hand

Update je content regelmatig en Google zal je belonen

SEO is de afgelopen jaren flink veranderd. De snelle updates van Google hebben genoeg oude en vertrouwde SEO-technieken de das omgedaan. Blogreacties, betaalde links, directory's en het uitruilen van
links zijn allemaal achterhaald door de algoritme-aanpassingen van Google.

Keywords en linkbuilding blijven nog steeds belangrijk, maar het lijkt erop dat content de meeste aandacht krijgt van Google tegenwoordig. Daarom is het zo belangrijk dat je content helemaal is klaargestoomd om er in Googles ogen relevant en informatief uit te zien.

Zoekmachines verkiezen tegenwoordig kwaliteit boven kwantiteit. Ze kijken naar content die goed in elkaar steekt en nuttig is. Content moet aansluiten bij het onderwerp waarover het pretendeert te gaan. Daarom is relevantie cruciaal. Correcte spelling en grammatica zijn ook belangrijker dan ooit - net als variatie in content, zoals afbeeldingen, video en infographics.

Google heeft ook een voorkeur voor content die regelmatig geüpdatet of toegevoegd wordt. Daarom hebben zo veel bedrijfswebsites tegenwoordig ook een blog. Dat kan een handig hulpmiddel zijn voor degenen die moeite hebben om hun kerncontent regelmatig verversen. Het bijhouden van een blog zorgt matig gepubliceerde content. Het aanbieden van verse content, gecombineerd met een slimme integratie van keywords en social media, is op het moment een van de beste SEO-methodes. Aanwezigheid op Facebook, Twitter of Google+ is ook onmisbaar voor een merk.

Als 'natuurlijke' optimalisatie de SEO-route voor de toekomst is, heeft Google het op de korte termijn misschien wel lastig gemaakt voor de SEO-experts, maar zal het op de lange termijn een stuk makkelijk er zijn voor site-eigenaren om goede SEOtechnieken toe te passen op hun site. Bovendien hoeft het verhogen van de kwaliteit van alle webcontent natuurlijk voordeel voor iedereen. Gebruikers vinden zo ook echt wat ze zoeken (en niet pagina's vol nutteloze content volgepropt met keywords).

Content die goed geschreven is en makkelijk gedeeld kan worden op social media, kan zorgen voor een hogere ranking in Google en zorgt ervoor dat meer potentiële klanten de weg naar je site vinden. Het is dus zeker de moeite waard om je content regelmatig bij te werken en nieuwe content te plaatsen.

Bron: Webdesignermagazine


Hoe kunnen we u helpen?
Wat past het best bij uw bedrijf?

Responsive

Website voor alle schermformaten
Geen maandelijkse kosten
Zelf updaten

Lees verder >

Uitgebreid

Website voor alle schermformaten
Uitgebreide functies
Zelf uitbreiden

Lees verder >

Maatwerk

Website volledig op maat gemaakt
Extra functionaliteit
Uitgebreide mogelijkheden

Lees verder > • Solida Veranda

  Ik was op zoek naar een bedrijf die mijn speciale ideeën betreft een website kon vertalen in een mooi design. Ik heb verschillende bedrijven benaderd, maar geen van hen gaven mij het gevoel dat ze mij konden bieden wat ik verwachte.....

  Lees verder >

 • WPS Parking Systems BV

  Kees heeft voor WPS Parking Systems op uitermate efficiënte en professionele wijze het ontwerp van onze website vormgegeven. Korte communicatielijnen, snelle reactie en prettige omgang met elkaar kenmerken onze samenwerking tijdens dit project.

  Lees verder >
Wie?

Onze benaderingMaatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer
Gebouwd met liefde en cafeïne
Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.