Bel ons: call 0492 792 844

SEO en goede content gaan hand in hand

Publicatiedatum: 03 juli 2017
Catergorie: SEO

Update je content regelmatig en Google zal je belonen

SEO is de afgelopen jaren flink veranderd. De snelle updates van Google hebben genoeg oude en vertrouwde SEO-technieken de das omgedaan. Blogreacties, betaalde links, directory's en het uitruilen van
links zijn allemaal achterhaald door de algoritme-aanpassingen van Google.

Keywords en linkbuilding blijven nog steeds belangrijk, maar het lijkt erop dat content de meeste aandacht krijgt van Google tegenwoordig. Daarom is het zo belangrijk dat je content helemaal is klaargestoomd om er in Googles ogen relevant en informatief uit te zien.

Zoekmachines verkiezen tegenwoordig kwaliteit boven kwantiteit. Ze kijken naar content die goed in elkaar steekt en nuttig is. Content moet aansluiten bij het onderwerp waarover het pretendeert te gaan. Daarom is relevantie cruciaal. Correcte spelling en grammatica zijn ook belangrijker dan ooit - net als variatie in content, zoals afbeeldingen, video en infographics.

Google heeft ook een voorkeur voor content die regelmatig geüpdatet of toegevoegd wordt. Daarom hebben zo veel bedrijfswebsites tegenwoordig ook een blog. Dat kan een handig hulpmiddel zijn voor degenen die moeite hebben om hun kerncontent regelmatig verversen. Het bijhouden van een blog zorgt matig gepubliceerde content. Het aanbieden van verse content, gecombineerd met een slimme integratie van keywords en social media, is op het moment een van de beste SEO-methodes. Aanwezigheid op Facebook, Twitter of Google+ is ook onmisbaar voor een merk.

Als 'natuurlijke' optimalisatie de SEO-route voor de toekomst is, heeft Google het op de korte termijn misschien wel lastig gemaakt voor de SEO-experts, maar zal het op de lange termijn een stuk makkelijk er zijn voor site-eigenaren om goede SEOtechnieken toe te passen op hun site. Bovendien hoeft het verhogen van de kwaliteit van alle webcontent natuurlijk voordeel voor iedereen. Gebruikers vinden zo ook echt wat ze zoeken (en niet pagina's vol nutteloze content volgepropt met keywords).

Content die goed geschreven is en makkelijk gedeeld kan worden op social media, kan zorgen voor een hogere ranking in Google en zorgt ervoor dat meer potentiële klanten de weg naar je site vinden. Het is dus zeker de moeite waard om je content regelmatig bij te werken en nieuwe content te plaatsen.

Bron: WebdesignermagazinePersoonlijk advies

We helpen u bij het bedenken van de structuur en de inhoud van uw website

Maatwerk

Altijd een een unieke, professionele website, altijd een ontwerp op maat

Goed vindbaar

We zorgen dat u zelf de vindbaarheid van uw website kunt verbeteren

Snelle support

We helpen u snel met uw vragen, ook na uw aankoop zijn we u snel van dienst

Van Dongen Design is een in Helmond gevestigd webdesignbureau dat op maat gemaakte, professionele & goed vindbare websites ontwikkelt.
Waarom?

Klaar om van start te gaan?

Nog niet zeker? Vragen?       F.A.Q. →
Doen!

© 1999 - 2018    kees   
Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari